21.8 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Είναι καβαλημένος, σιγά τον μουσικό» – Σκληρή επίθεση στον Γιώργο Θεοφάνους (Photo)

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δημόσιες αναρτήσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ στα social media, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γιώργου Θεοφάνους, κατηγορώντας τον για υπεροψία και έλλειψη σεβασμού.

Η δυσαρέσκεια του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ φαίνεται πως προήλθε από την αδιαφορία του συνθέτη να απαντήσει στα μηνύματά του.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στους διαδικτυακούς του φίλους: «Καλά αυτός ο Θεοφάνους, τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος. Επί 2 ημέρες του στέλνω τα καλύτερα πόσο τον εκτιμώ, τα πάντα.

Μια απάντηση, ένα τυπικό ευχαριστώ δεν μου έγραψε. Την τρίτη ημέρα τ’ άκουσε. Σιγά τον μουσικό. Αυτά τα chords που παίζει, είναι πάρα πολύ εύκολα. Θα μου πείτε αυτά ξέρει, αυτά παίζει.

Τι να ζητάμε τώρα. Εγώ σε σχέση με αυτόν είμαι από άλλο πλανήτη. Ο σεβασμός λείπει πολύ από την εποχή μας, δυστυχώς».

Σε συμπληρωματικά του σχόλια κάτω από την ανάρτηση, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ χρησιμοποίησε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα αναφέροντας: «Εγώ δεν είδα καμία παιδεία ή ανατροφή. Και το κυριότερο, κανένα σεβασμό. Έναν υπερόπτη».

Όταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τον ρώτησαν αν τελικά τρέφει εκτίμηση προς το πρόσωπο του μουσικού, εκείνος διευκρίνισε: «Πάμε πάλι. Μου ήταν συμπαθής σαν άνθρωπος, μουσικά είναι σε ένα οκ επίπεδο. Την ασέβεια δεν μπορώ».

Related posts

Survivor: Διπλό «χτύπημα» απουσιών στον αγώνα επιβίωσης

ChrisTsiora

Σοφία Παυλίδου: Η νέα ζωή, ο έρωτας και το θέατρο

ChrisTsiora

Ρομποτική στη μάχη για τον Υμηττό

ChrisTsiora