25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

«Όσοι κάνουν όνειρα για Πάσχα… θα ζήσουν το τελευταίο τους Πάσχα»: Οι απειλές του Χουλουσί Ακάρ κατά της Κύπρου

«Όσοι κάνουν όνειρα για Πάσχα… θα ζήσουν το τελευταίο τους Πάσχα»: Οι απειλές του Χουλουσί Ακάρ κατά της Κύπρου

Σε δηλώσεις με έντονο προκλητικό χαρακτήρα προχώρησε ο πρώην υπουργός Άμυνας της Τουρκίας και νυν πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Χουλουσί Ακάρ.

Μέσα από ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Ακάρ ανέφερε πως «στην πατρίδα των Τουρκοκυπρίων, όσοι κάνουν όνειρα για Πάσχα… θα ζήσουν το τελευταίο τους Πάσχα».

Δείτε την ανάρτηση του Χολουσί Ακάρ:

Επιπλέον, στις 2 Απριλίου είχε διατυπώσει τη θέση ότι η δημιουργία δύο κυρίαρχων και ισότιμων κρατών στο νησί αποτελεί, κατά την εκτίμησή του, μια εξέλιξη που δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Οι τοποθετήσεις του Τούρκου πρώην υπουργού επαναφέρουν στο επίκεντρο το Κυπριακό, σε μια χρονική συγκυρία όπου το θέμα παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμο σε διπλωματικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

Related posts

Με υπογραφές Νίκου Χαρδαλιά-Θεόδωρου Αμπαζόγλου αντιπλημμυρική θωρά�

ChrisTsiora

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της – «Μας γεμίσατε ευγνωμοσύνη»

ChrisTsiora

Αντιπολίτευση καταγγέλλει ανακοινώσεις που… καταγγέλλουν τον δήμαρχο!

ChrisTsiora