23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Έπεσε μαχόμενος ο Ολυμπιακός: Πάλεψε, αλλά δεν λύγισε τη Λεβερκούζεν

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην BayArena, όμως το 0-0 δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την πορεία του στο UEFA Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν άριστα διαβασμένοι τακτικά, περιόρισαν σημαντικά τα επιθετικά ατού των Γερμανών και έδειξαν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπέρβαση. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πίεσε, έκλεψε μπάλες ψηλά και δημιούργησε προϋποθέσεις, χωρίς όμως να βρει την καθοριστική τελική προσπάθεια.

Η Λεβερκούζεν είχε δοκάρι στο 62’ με τον Γκριμάλντο, ενώ ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα, δείχνοντας πως δεν εγκαταλείπει τη μάχη. Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το παιχνίδι, οι Πειραιώτες ρίσκαραν, έβαλαν ένταση και ανάγκασαν τους γηπεδούχους ακόμη και σε καθυστερήσεις για να «σβήσουν» τον ρυθμό.

Μπορεί το ευρωπαϊκό ταξίδι να σταμάτησε στη Γερμανία, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα, πάθος και διάθεση να παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό, αποχωρώντας με το κεφάλι ψηλά.

Source link

Related posts

Ανεξαρτητοποίηση για ένα τοξικό κλίμα

ChrisTsiora

Στο εδώλιο η 23χρονη για την υπόθεση της Έμμας – «Θέλω να ακούσω ότι είναι ένοχη» λέει η μητέρα

ChrisTsiora

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Είναι καβαλημένος, σιγά τον μουσικό» – Σκληρή επίθεση στον Γιώργο Θεοφάνους (Photo)

ChrisTsiora