25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Άννα Φλωρινιώτη: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ιατρική αμέλεια μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Άννα Φλωρινιώτη Νίκος Φλωρινιώτης

Σε νομικές ενέργειες προχώρησε η Άννα Φλωρινιώτη, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου αποκάλυψε ότι υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καταγγέλλοντας πιθανή ιατρική αμέλεια που σχετίζεται με τον θάνατο του αδελφού της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ζητώ εκδίκηση αλλά απόδοση δικαιοσύνης. Έχω χρέος απέναντι στον αδερφό μου να αποτρέψω παρόμοιο λάθος».

Αναφερόμενος στην υπόθεση, ο δικηγόρος της, Χάρης Κατσιβαρδάς, εξήγησε πως κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Νίκος Φλωρινιώτης. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε σημαντική καθυστέρηση μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει ενημέρωση για τη διενέργεια βιοψίας, γεγονός που –όπως υποστηρίζει– θα μπορούσε να αλλάξει την εξέλιξη της υγείας του.

Από την πλευρά της, η Άννα Φλωρινιώτη επανέλαβε πως στόχος της δεν είναι η εκδίκηση, αλλά η διερεύνηση τυχόν ευθυνών για αμέλεια, τονίζοντας πως αισθάνεται ηθική υποχρέωση απέναντι στον αδελφό της. Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο του δέρματος, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Related posts

Δημήτρης Ήμελλος: Δείτε τον 26χρονο γιο του – Είχαν εμφανιστεί μαζί στον “Σασμό”

Magdas News

Διαθήκη Γιώργου Τράγκα: Δεκτή η αίτηση του Ιωάννη Τράγκα κατά τη Μαρίας Καρρά

Magdas News

Νικόλαος Ντεγκρές και Χρυσή Βαρδινογιάννη: Το παρασκήνιο και οι λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου τους – Στις 7 Φεβρουαρίου στην Αθήνα η τελετή

Magdas News