23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Νίκο Κοκλώνη: «Συνεργάστηκα μαζί του, αλλά παραιτήθηκα γιατί υπήρχαν πιέσεις – Δεν θέλω λογοκρισία»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη στην εκπομπή «Buongiorno», σχετικά με την επιστροφή του J2US, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε μια προσωπική τοποθέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Mega, με αφορμή κάποια σχόλια της Φαίης Σκορδά, η οποία υποστήριξε πως δεν έχει ακούσει ποτέ τον Νίκο Κοκλώνη να μιλάει άσχημα για κάποιον συνεργάτη του, διηγήθηκε τη δική του εμπειρία από τη συνεργασία τους.

«Εγώ δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά πάντα ανταλλάσσαμε μηνύματα και είχαμε μια καλή επικοινωνία. Δεν άκουσα ποτέ να πει κάτι κακό για κάποιον, ανεξάρτητα αν αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιον», είπε η Φαίη Σκορδά. 

«Για να είμαστε ρεαλιστές, εγώ θέλω να πω κάτι. Εγώ έχω συνεργαστεί με τον Νίκο Κοκλώνη στο site που είχε αλλά είχα παραιτηθεί γιατί υπήρχαν διάφορες πιέσεις και εγώ στο λόγο μου δεν θέλω λογοκρισία. Δεν ήταν από εκείνον, αλλά επηρεαζόταν. Ο Νίκος δεν λέει καμία κακία, αλλά διαφεντεύει κάποια μέσα ή είναι επικεφαλής ανθρώπων οι οποίοι βρίζουν και εκείνους δεν τους σταματάει», σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Source link

Related posts

Kappa x ΛΕΞ: η Limited Collection που γράφει το επόμενο κεφάλαιο του ελληνικού streetwear

ChrisTsiora

Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία με την κόρη της και το τρυφερό μήνυμα

ChrisTsiora

Χιονοθύελλες «παγώνουν» τη Ρουμανία: Ακυρώσεις πτήσεων, κλειστά σχολ�

ChrisTsiora