25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο γιος της έγινε 6 μηνών και το γιορτάζει με ένα συγκινητικό βίντεο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο γιος της έγινε 6 μηνών και το γιορτάζει με ένα συγκινητικό βίντεο

Στις 11 Ιουλίου 2025 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, καρπό της σχέσης της με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Μόργκαν. Από εκείνη τη στιγμή, η καθημερινότητά τους άλλαξε ριζικά, με το ζευγάρι να ζει μια νέα, γεμάτη αγάπη οικογενειακή πραγματικότητα.

Σήμερα, 11 Ιανουαρίου, ο μικρός τους συμπλήρωσε έξι μήνες ζωής και η γνωστή αθλητικογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

«6 μήνες αυτού του μικροσκοπικού ανθρώπου και ατελείωτης αγάπης» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2024 και από τον Ιούλιο του 2025, όταν υποδέχτηκαν τον γιο τους, έχουν αφιερωθεί πλήρως στην οικογενειακή τους ζωή, επιλέγοντας να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του παιδιού τους.

Άλλωστε, σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αναφερθεί στην απόφασή της να κάνει ένα προσωρινό διάλειμμα από την τηλεόραση, προκειμένου να αφιερώσει χρόνο στον γιο της, δηλώνοντας πόσο γεμάτη και ευτυχισμένη νιώθει στον νέο της ρόλο ως μητέρα.

Related posts

Τζειν Φόντα: Το συγκινητικό αντίο στον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ – «Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά»

ChrisTsiora

Μπρούνο Τσερέλα: «Θα ήθελα παιδιά – Λέω στην Αθηνά Οικονομάκου ότι εκείνη είναι η γυναίκα και θα σεβαστώ τη δική της απόφαση»

ChrisTsiora

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα μπω σε κουβέντα για το αν μου λείπει η τηλεόραση»

Magdas News