23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είδε τον «Καποδίστρια» μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είδε τον «Καποδίστρια» μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο

Την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καποδίστριας», που έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και έχει προκαλέσει συζητήσεις, επέλεξε να παρακολουθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γιο του, Κωνσταντίνο.

Ο Πρωθυπουργός εκμεταλλεύτηκε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς για μια πιο χαλαρή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, επιλέγοντας έναν από τους γνωστούς κινηματογράφους της περιοχής. Εκεί φωτογραφήθηκε και με τον ιδιοκτήτη του κινηματογράφου, σε ένα στιγμιότυπο που σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η ταινία «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» φέρνει το ελληνικό κοινό και πάλι στον κινηματογράφο και η εμπειρία στην ATMOS ONE-1 αίθουσα μας ενώνει όλους. Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο Πρωθυπουργός, σε μια χαλαρή στιγμή με τον γιο του, επισκέφτηκε το ATHINAION».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πριν από λίγο καιρό έκανε πρόταση γάμου στην επί πέντε χρόνια σύντροφό του, Μαρία Σάκκαρη, η οποία είπε το μεγάλο «ναι». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2027.

Related posts

Η Ελλάδα ως ενεργειακός κόμβος της Ευρώπης – Θαλάσσια πάρκα, διασυνδέσεις GREGY και GSI και σαφές μήνυμα στην Άγκυρα

Magdas News

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ο ανασχηματισμός – Τι φέρνει το 2025 για τον Πρωθυπουργό;

Magdas News

Αντώνης Σαμαράς για τη διαγραφή του από τη ΝΔ: “Προφανώς ήταν προαποφασισμένη”

Magdas News