23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
News

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τα πρώτα Χριστούγεννα αγκαλιά με τον τριών μηνών γιο της – Φωτογραφία

Η φετινή γιορτινή περίοδος είναι η πιο ιδιαίτερη για την αγαπημένη ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου , καθώς γιορτάζει τα πρώτα Χριστούγεννα ως μητέρα με τον τριών μηνών γιο της, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό Κίμωνα Κουρή.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η Ιωάννα μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία κρατά το μωρό στην αγκαλιά της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο προχώρησε σήμερα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η φωτογραφία αυτή αντικατοπτρίζει στον απόλυτο βαθμό την πληρότητα και την ευτυχία που νιώθει η ηθοποιός κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδί της.

Η σχέση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή ξεκίνησε το 2022, όταν οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν μαζί στην τηλεοπτική σειρά «Παγιδευμένοι» – μια συνεργασία που μεταφέρθηκε και στη προσωπική τους ζωή, δημιουργώντας έναν δυνατό δεσμό αγάπης και σεβασμού.

Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τον δεσμό του με έναν μυστικό γάμο, που πραγματοποιήθηκε την 30ή Μαΐου 2025, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν τον πρώτο τους γιο. Η τελετή έγινε με άκρα μυστικότητα και μόνο με λίγους, πολύ κοντινούς τους ανθρώπους, με την αποκάλυψη να γίνεται μέσα από δημοσίευση φίλης τους στα social media.

Source link

Related posts

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε σταθεροποιηθεί, αν υπάρχει ακόμα η εκπομπή»

ChrisTsiora

Αντώνης Αντωνίου – Νατάσα Ασίκη: «Άνοιξε το ασανσέρ και μας είδε να φιλιόμαστε» – Τα 42 χρόνια κοινής πορείας

ChrisTsiora

Χάρης Δούκας: Οι εργοστασιακές μας ρυθμίσεις είναι ένα μεγάλο «όχι» σ�

ChrisTsiora