Με αναφορά στη μεγάλη επιτυχία του χριστουγεννιάτικου τηλεμαραθώνιου του ΑΝΤ1 ξεκίνησε το «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, σήμερα Τρίτη 23/12. Το κανάλι κατάφερε να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσό των 3.300.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί σε ιδρύματα που στηρίζουν παιδιά, όπως ο Δεσμός, η ΕΛΙΖΑ, τα Παιδικά Χωριά SOS, η Φλόγα και το Make-A-Wish Ελλάδος.
Παρότι το τελικό πρόσημο της βραδιάς ήταν ξεκάθαρα θετικό, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την απουσία γνωστών και σημαντικών προσώπων του ομίλου από τον τηλεμαραθώνιο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Χθες, εγώ θα περίμενα και κάποιους ανθρώπους του ομίλου, γενικότερα του ομίλου, να συμμετάσχουν. Τους είδα να είναι απόντες. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό. Δεν θέλω να πω τώρα ονόματα. Και όταν έχεις ένα θετικό πρόσημο με 3.300.000 ευρώ δεν πας στα αρνητικά, ωστόσο, κάποιοι τραγουδιστές, κάποιοι άλλοι που είναι εδώ, του ομίλου ΑΝΤ1, θα έπρεπε να είναι. Δεν ήταν, δικαίωμά τους είναι κλπ… Και πάντα υπάρχουν δικαιολογίες, είχα δουλειά κλπ… Οκ!».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε και η τηλεοπτική συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου που παρουσίασε ο δεύτερος. Οι δύο παρουσιαστές, που στο παρελθόν είχαν έρθει σε σύγκρουση με αφορμή την ακύρωση εμφάνισης του Λιάγκα στο «The 2Night Show», έδειξαν πως έχουν αφήσει πίσω τους τις εντάσεις.
Η υποδοχή έγινε σε ζεστό κλίμα, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να λέει «Καλώς τον Γιώργο», αγκαλιάζοντάς τον, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα. Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με χιούμορ: «Τι γίνεται; Κάνεις κανονικά το 2Night; Εγώ νόμιζα ότι έκανες τον Τηλεμαραθώνιο. Ήρθα, έβγαλα την υποχρέωση, τελείωσε, αυτό ήταν».
Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν άμεση: «Άμα είναι να το κάνεις από υποχρέωση μην έρθεις καθόλου», με τον Γιώργο Λιάγκα να σπεύδει να ξεκαθαρίσει γελώντας: «Όχι, πλάκα κάνω!». Κλείνοντας σε ανάλαφρο τόνο, ο παρουσιαστής του τηλεμαραθώνιου αναφέρθηκε και στην πρόσφατη κοινή τους έξοδο λέγοντας: «Τελικά, εκείνο το φαγητό που έκανε ο ΑΝΤ1 έπιασε τόπο. Δεν μας έπεσε βαρύ».
