Το απόγευμα της Παρασκευής 19 Σεπτεμβρίου, η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου και ενώθηκε με τον σύντροφό της, Λάμπρο, σε μια τελετή γεμάτη χαμόγελα και αγάπη. Το ζευγάρι, που μετρά ήδη δύο χρόνια κοινής πορείας, είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης τον περασμένο Ιούλιο, αλλά τώρα αποφάσισε να επισφραγίσει τη σχέση του με γάμο.

Στιγμιότυπα από το δημαρχείο έδειξαν τη Μαίρη Μηλιαρέση να λάμπει στο πλευρό του αγαπημένου της, με συγγενείς και στενούς φίλους να τους αγκαλιάζουν και να τους εύχονται να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Στο πλευρό της βρισκόταν και η κόρη της από τον πρώτο γάμο με τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη, Σοφίνα, η οποία ξεχώρισε με το εντυπωσιακό φόρεμά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Buongiorno», η Μαίρη Μηλιαρέση είχε πει: «Είμαι ευτυχισμένη και έχω βρει τον άνθρωπο της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γνωρίσω τον σύντροφό μου. Εγώ πάντα ήμουν ο άντρας της ζωής μου. Πάντα έλεγα πως θα ήθελα να βρω έναν άντρα πιο άντρα από εμένα. Ήμουν από επιλογή μόνη μου έξι χρόνια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr, μετά την τελετή, το ζευγάρι γιόρτασε το νέο ξεκίνημα με ένα μεγάλο πάρτι δίπλα στη θάλασσα, σε γνωστό ρεστοράν της παραλιακής. Το γλέντι στήθηκε στην αμμουδιά, με τη νύφη να παρασέρνει με το κέφι της τον γαμπρό και τους φίλους τους. Οι καλεσμένοι υποσχέθηκαν ξενύχτι μέχρι το πρωί, σε μια μέρα γεμάτη αγάπη, χαρά και υπόσχεση για μια κοινή ζωή που μόλις ξεκινά.

