24.3 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: «Έχω ελπίδα ότι δεν θα ξανανιώσω αυτόν τον πόνο»

Ελένη Χατζίδου: «Έχω ελπίδα ότι δεν θα ξανανιώσω αυτόν τον πόνο»

Η Ελένη Χατζίδου μετρά αντίστροφα για την πρώτη εκπομπή του Breakfast@Star, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με την ομάδα της, δουλεύουν εντατικά πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το νέο τηλεοπτικό ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Οι προηγούμενες εβδομάδες ωστόσο δεν ήταν εύκολες για την παρουσιάστρια, καθώς πέρα από τις απαιτητικές προετοιμασίες, κλήθηκε να διαχειριστεί και ένα πρόβλημα υγείας. Εδώ και αρκετό καιρό έχει αποκαλύψει ότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αυχένα, που επηρεάζουν την καθημερινότητά της.

Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, επισκέφτηκε για ακόμη μία φορά τον φυσιοθεραπευτή της και μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους ακολούθους της στο Instagram, δίνοντας μια πιο προσωπική ματιά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Στο story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, η τραγουδίστρια, έγραψε: Ήρθα για ακόμη μια φορά για θεραπεία. Ο φυσιοθεραπευτής μου είναι ο άνθρωπος που με έχει βοηθήσει απίστευτα στο θέμα του αυχενικού μου και το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι μου τον συστήσατε εσείς! Και θα σας ευγνομωνώ για πάντα! Δυστυχώς το αυχενικό είναι κάτι που το “παντρεύεσαι”. Και εύχομαι όλοι που το έχουμε να μην χειροτερεύσει! Με τις θεραπείες έχω ελπίδα κάθε φορά ότι δεν θα ξανά νιώσω αυτόν τον πόνο και ότι θα είμαι λειτουργική και πάλι.

Related posts

Η Κατερίνα Καραβάτου απαντά ανοικτά για το χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη

Magdas News

Μαριαλένα Ξηρομερίτη: “Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον θάνατo της Ντέμης Γεωργίου για να πάρουν δημοσιότητα”

Magdas News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Έλενα Χριστοπούλου: Η δικαστική διαμάχη είναι κάτι που βιώνω ως υπόθεση

Magdas News