Η παράσταση «Αριστοφάνεια» του καταξιωμένου συνθέτη Χρήστου Λεοντή, με την καθοδήγηση του Σταμάτη Κραουνάκη, ανέβηκε πρόσφατα στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχώρισε η Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στο Ηρώδειο. Η κόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους μαθητές του Θεάτρου Τέχνης, και η μητέρα της την καμάρωσε από κάτω.
Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:
«Χθες, μια μοναδική βραδιά! “Αριστοφάνεια” του σπουδαίου Χρήστου Λεοντή! Όλοι οι συμμετέχοντες μοναδικοί όπως κ οι μαθητές του Θεάτρου Τέχνης που μας εντυπωσίασαν! Για μένα όμως ήταν μια επιπλέον συγκινητική βραδιά! Μαζί με παιδιά του Θεάτρου Τέχνης και η κόρη μου Μαρία! Πρώτη της εμφάνιση και μάλιστα στο Ηρώδειο με τόσο σπουδαίους καλλιτέχνες!!!
Μαράκι μου, συνέχισε να ακολουθείς την καρδιά σου και όσα αγαπάς! Ήσουνα υπέροχη! Απλή κι ουσιαστική! Είμαι περήφανη για σένα! Για όλα!
Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά! Είσαστε όλοι καταπληκτικοί!!! Συγχαρητήρια στην δασκάλα σας κα. Μαρίνα Χρονοπούλου!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
