Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι επέλεξε τη Ρόδο για λίγες ημέρες χαλάρωσης πριν ταξιδέψει στον Λευκό Οίκο για τη Σύνοδο Κορυφής. Οι διακοπές της πραγματοποιήθηκαν στη Λίνδο, σε βίλα που εξασφάλιζε πλήρη ιδιωτικότητα και διακριτικότητα.
Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος, Μάνος Νικολιδάκης, δήλωσε:
«Είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενήσουμε στη Ρόδο την Πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με απόλυτη ιδιωτικότητα, προσφέροντας απλόχερα την ελληνική αυθεντική φιλοξενία».
Η Μελόνι επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους κατά τη διάρκεια της παραμονής της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναχώρησε πριν από δέκα ημέρες, έχοντας απολαύσει τη φυσική ομορφιά της Ρόδου και στιγμές ξεκούρασης πριν από τις σημαντικές της υποχρεώσεις.
Οι διακοπές της Ιταλίδας πρωθυπουργού στη Λίνδο υπογραμμίζουν την επιλογή του νησιού ως προορισμού για πολιτικούς και προσωπικότητες που αναζητούν ιδιωτικότητα, πολυτέλεια και αυθεντική ελληνική φιλοξενία.
