26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Χανιά: Στον ανακριτή ξανά ο γιατρός της κατασκήνωσης για ασέλγεια – Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Χανίων η υπόθεση του 63χρονου γιατρού παιδικής κατασκήνωσης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Η υπόθεση λαμβάνει πλέον δραματικές διαστάσεις, καθώς σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κακουργηματικές κατηγορίες για ασέλγεια σε δύο παιδιά.

Μετά την αρχική καταγγελία 14χρονης, προστέθηκε στη δικογραφία νέα μαρτυρία από 11χρονο αγόρι, που φέρεται να έπεσε θύμα ανάλογων πράξεων. Οι εξελίξεις οδήγησαν τον δικηγόρο του κατηγορουμένου, Μιχάλη Στεφανογιάννη, να παραιτηθεί από την υπεράσπιση.

Η πορεία της υπόθεσης

  • Πρώτη καταγγελία: Η 14χρονη ανέφερε ότι ο γιατρός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις κατά την εξέταση για έναν μικροτραυματισμό.

  • Δεύτερη καταγγελία: Ένα 11χρονο αγόρι, που παραθέριζε στην ίδια κατασκήνωση, φέρεται να κακοποιήθηκε με παρόμοιο τρόπο.

Μετά τις νέες καταγγελίες, οι αρχές μετέτρεψαν τις κατηγορίες σε κακουργήματα και δημοσιοποίησαν τα στοιχεία του γιατρού, βάσει εισαγγελικής διάταξης.

Ο 63χρονος, που αρνείται τις κατηγορίες, πρόκειται να απολογηθεί την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2025 ενώπιον του ανακριτή. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, ενώ οι αρχές καλούν όποιον γνωρίζει περισσότερα να συνδράμει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Related posts

Η Λιάνα Κανέλλη για την φιλία της με την Ντόρα Μπακογιάννη! Κι όμως γίνεται! (video)

Magdas News

Κατερίνα Ακάσογλου: Η Ελληνίδα επιστήμονας στην Εθνική Ακαδημία Εφευρετών των ΗΠΑ

Magdas News

Ρόδος: Άστεγος καταγγέλλει ότι του έδωσαν 160 ευρώ για να κρύψουν τον δράστη – «Μου είπαν ότι ήταν αλλοδαπός»

Magdas News