Το πιο ξεχωριστό και μαγικό καλοκαίρι της φαίνεται πως ζει η Εριέττα Κούρκουλου, αφού λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, κράτησε στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο της, συμπληρώνοντας την οικογενειακή της ευτυχία.
Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και τα δύο της παιδιά, τον μικρό Νίκο και τον νεογέννητο Λέοντα.
Φέτος, η Εριέττα έχει ήδη ταξιδέψει σε αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως τα Κουφονήσια, η Μύκονος και η Πάρος. Την Παρασκευή 1η Αυγούστου, αποχαιρέτησε τον Ιούλιο με μια σειρά από φωτογραφίες, αποτυπώνοντας όμορφες και ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.
Η νέα μητέρα φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της, περνώντας αμέτρητες ώρες δίπλα στα παιδιά της. Οι μέρες κυλούν με παιχνίδια, γέλια και βουτιές στη θάλασσα, γεμίζοντας το καλοκαίρι τους με ανεμελιά και αγάπη.
