Δυναμική ελληνική παρουσία στην καρδιά του Λονδίνου με τον Γιάννη Παπανικολάου και την Όλγα Σαρματζή, δημιουργούς του φημισμένου “Roots Hair Salon”, που συμμετείχαν ως creative team στην εντυπωσιακή πρεμιέρα της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής “F1: The Movie”.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με χολιγουντιανή λάμψη, παρουσία παγκοσμίως γνωστών αστέρων και fashion icons. Οι δύο κορυφαίοι hairstylists ανέλαβαν το hairstyling της ηθοποιού Μαρίας Θωμά, μέλους του cast της ταινίας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια για την αισθητική και τη φινέτσα τους.
Στο private party που ακολούθησε, είχαν την τιμητική συνάντηση με τον ίδιο τον Brad Pitt, ανταλλάσσοντας απόψεις σε ένα περιβάλλον γεμάτο κινηματογραφική αίγλη και δημιουργική ενέργεια



Η παρουσία τους σε ένα τόσο υψηλού κύρους διεθνές event επιβεβαιώνει ότι η ελληνική κομμωτική σκηνή έχει θέση ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου. Το “Roots Hair Salon” έχει ήδη αποσπάσει 3 διακρίσεις στα Hair Awards 2025 by Estetica Hellas:
-
Best Hair Salon Branding & Aesthetics
-
Best Hair Influencer
-
Best Hair Collection Women
Με πάθος για την τέχνη, υψηλή αισθητική και διεθνή προσανατολισμό, ο Γιάννης Παπανικολάου και η Όλγα Σαρματζή συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με στυλ και επαγγελματισμό.





Φωτογραφικό υλικό
“Beautiful People” PR Events
Χάρης Σιανίδης
