Την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε η Ρούλα Κορομηλά μέσω των social media μετά τη σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονίες παιδιών. Χωρίς να αναφέρει ονόματα, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε συγκλονισμένη από την υπόθεση και τόνισε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο φρικτό από εγκλήματα εις βάρος ανηλίκων.
«Διαθέτω μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε ό,τι έχει να κάνει με παιδιά. Τα εγκλήματα που αφορούν παιδιά με αρρωσταίνουν. Με συγκλονίζουν», έγραψε η Κορομηλά. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση για παραδειγματική τιμωρία των ενόχων: «Καμιά λέξη δεν είναι ικανή να αποδώσει την αποστροφή, την οργή και τη θλίψη μου… Καμιά τιμωρία δεν είναι αρκετή για αυτά τα τέρατα».

Η Ειρήνη Μουρτζούκου συνελήφθη τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025, κατόπιν εντάλματος από το Ανακριτικό Τμήμα Αχαΐας. Αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή, σε τετελεσμένη μορφή και σε απόπειρα. Ανάμεσα στις κατηγορίες είναι οι θάνατοι των δύο παιδιών της και ενός βρέφους, καθώς και απόπειρα δολοφονίας μιας γυναίκας μέσω στραγγαλισμού.
Η ανάρτηση της Κορομηλά βρήκε μεγάλη απήχηση, εκφράζοντας την κοινή αγανάκτηση της κοινωνίας απέναντι σε τέτοιες εγκληματικές πράξεις.
