26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν εξαρτώμαι από την υποκριτική – Με συντηρεί ο σύντροφός μου, γι’ αυτό τον έχω»

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Happy Day και αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα οικονομικά της, τις σχέσεις της και τις επαγγελματικές της επιλογές.

«Δεν εξαρτώμαι από την υποκριτική, ποτέ δεν είχα εξάρτηση», είπε, τονίζοντας πως η οικογενειακή της κατάσταση είναι σταθερή και πως έχει δίπλα της τον σύντροφό της, τον Δημήτρη, τον οποίο και αναγνώρισε πως τη συντηρεί, αστειευόμενη: «Ε, γι’ αυτό τον έχω!». Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ακόμη και αν ήταν μόνη της, μπορεί να τα βγάλει πέρα οικονομικά.

Αναφερόμενη στο παρελθόν της, αποκάλυψε πως είχε φλερτ με τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, το οποίο όμως δεν προχώρησε. «Ήταν ένας άνδρας που με γοήτευσε γιατί τα έχει όλα. Είναι λίγο δύσκολος, έως πολύ, αλλά καλλιεργημένος και ταλαντούχος. Τον ερωτεύτηκα, ναι. Ίσως και να μην ήξερε πόσο», δήλωσε η ηθοποιός με ειλικρίνεια.

Για τη σχέση της με τη δημοσιογράφο Ναταλία Γερμανού, σχολίασε ότι κάποιοι μεγαλοποιούν τα γεγονότα σχετικά με τα αιχμηρά σχόλια που αντάλλαξαν, προσθέτοντας: «Πάντα την αγαπώ, αλίμονο».

Με τη συνέντευξή της, η Μαρία Ιωαννίδου δείχνει μια πιο ανθρώπινη πλευρά της ζωής της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να κρύβει τίποτα.

Related posts

Κατερίνα Καραβάτου: Δυναμική Πρεμιέρα με το «Καλοκαίρι Παρέα» στον ΑΝΤ1

Magdas News

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιατί κόπηκε από την ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη με τον Χρήστο Μάστορα

Magdas News

Γιάννης Βόγλης: Τα βραβεία του βρέθηκαν πεταμένα στα σκουπίδια! Τι λέει ο γιος του

Magdas News