24.3 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Κατερίνα Βρανά: «Σήμερα γιορτάζω τα 8 χρόνια που επέζησα»

Κατερίνα Βρανά: «Σήμερα γιορτάζω τα 8 χρόνια που επέζησα»

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, η Κατερίνα Βρανά μοιράστηκε με το κοινό της την ημέρα που άλλαξε τη ζωή της για πάντα. Πριν από οκτώ χρόνια, η αγαπημένη stand-up κωμικός ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο, όταν υπέστη σηψαιμία — μια εμπειρία που την έφερε στα όρια της επιβίωσης.

«Σήμερα είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα πριν από 8 χρόνια, οπότε γιορτάζω τα 8 χρόνια επιβίωσης», λέει η ίδια σε ένα βίντεο που ανέβασε, αναδεικνύοντας με χιούμορ και δύναμη ψυχής το πόσο μακριά έχει φτάσει από τότε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Vrana (@katerinavrana)

Όπως είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν, η περιπέτεια ξεκίνησε με μια διάτρηση εντέρου, η οποία μόλυνε τον οργανισμό της και οδήγησε σε σηψαιμία — μια σοβαρή κατάσταση που σε οχτώ στις δέκα περιπτώσεις αποβαίνει μοιραία. Η Κατερίνα, όμως, τα κατάφερε. «Εγώ την γλίτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος!» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Αν και η περιπέτεια αυτή της άφησε μόνιμες συνέπειες στην κίνηση, την ισορροπία, την ομιλία και την όρασή της, η ίδια συνεχίζει με αστείρευτο θάρρος και χιούμορ, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Related posts

Αποκλειστικό! Κρις Μπέτα: Ερωτευμένη η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου – Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

ChrisTsiora

Η Καίτη Κωνσταντίνου στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της

Magdas News

Χάος στην κηδεία της Μαρινέλλας – Η ένταση που προκάλεσε η Ελένη Λουκά

ChrisTsiora