21.8 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Παναγιώτης μου έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο»

katken

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αποκαλύπτοντας προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή και εκφράζοντας τα συναισθήματά της για τη μητρότητα.

Η παρουσιάστρια του Alpha, με το γνωστό της χιούμορ, αναφέρθηκε στα ψώνια της λέγοντας:
«Εδώ και χρόνια ψωνίζω από αυτό το κατάστημα – έχει και υπέροχα μονόπετρα! Οπότε, είναι ιδανικός προορισμός για τα αγόρια που θέλουν να κάνουν μία πρόταση στις κοπέλες τους. Δεν νομίζω ότι ο Πάνος θα το δει στην τηλεόραση, αλλά σκοπεύω να του το πω εγώ! Βέβαια, στο τέλος λέω τόσα και μπορεί να μη δω ούτε δαχτυλίδι!»

Σε πιο προσωπικό τόνο, η Κατερίνα μίλησε για τη σχέση του Παναγιώτη με τα παιδιά:
«Ο Παναγιώτης έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά. Είναι υπέροχο να βλέπεις τον σύντροφό σου να τα αγκαλιάζει με τόση τρυφερότητα – σου γεννά την επιθυμία να τον δεις ως πατέρα των παιδιών σου. Συνήθως οι άντρες στην αρχή δεν είναι τόσο άνετοι με τα παιδιά, αλλά εκείνος μου έχει βγάλει αυτό το συναίσθημα. Είναι πραγματικά φανταστικός».

Related posts

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η στιγμή που έπαθε κρίση πανικού επί σκηνής

Magdas News

Αλεξάνδρα Νίκα: Η τρυφερή φωτογραφία από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τον γιο της

Magdas News

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τρυφερή Ανάρτηση για τα Γενέθλια του Πατέρα του με Παιδική Φωτογραφία

Magdas News