25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Βινύλιο: Χαμός στον “αέρα” με τον Αντώνη Κανάκη

Βινύλιο: Χαμός στον "αέρα" με τον Αντώνη Κανάκη

Μια ξεχωριστή βραδιά επεφύλασσε το νέο επεισόδιο του «Πειρατικού Βινυλίου» στο Μακεδονία TV, καθώς ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια απρόσμενη κατάσταση. Από την έναρξη κιόλας της εκπομπής, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για μια ανεξήγητη μυρωδιά που είχε κατακλύσει το στούντιο.

«Παιδιά, μυρίζει κάτι περίεργο εδώ μέσα! Το καταλαβαίνετε ή μόνο εγώ;» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης, προσπαθώντας να καταλάβει την προέλευση της οσμής. Όσο η ώρα περνούσε, το πρόβλημα γινόταν όλο και πιο έντονο, με τον ίδιο να παραδέχεται πως ένιωθε ζαλάδα. «Δεν κάνω πλάκα, έχω αρχίσει να ζαλίζομαι από τη μυρωδιά. Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια διαρροή;»

Μέσα σε αυτό το παράδοξο κλίμα, ήρθε και η αποκορύφωση με μια ατάκα που προκάλεσε αναστάτωση αλλά και γέλιο. «Ποιος ήταν πρόσφατα ο συμπαθέστατος ηθοποιός που έφυγε έτσι; Ο Τζιν Χάκμαν» ανέφερε αυθόρμητα ο παρουσιαστής, προκαλώντας αρχικά αμηχανία.

Αμέσως ο Γιάννης Σερβετάς, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, έσπευσε να σχολιάσει την κατάσταση. «Έτσι, έτσι… Παιδιά, αν είναι να πάμε, τουλάχιστον να γράψει ιστορία! Θα γίνουμε πρωτοσέλιδο, θα λένε όλοι πως πέθαναν ζωντανά!» είπε, προσπαθώντας να ελαφρύνει το κλίμα.

Το περιστατικό, αν και απρόβλεπτο, δεν επηρέασε το ρυθμό της εκπομπής, καθώς η παρέα διατήρησε το χιούμορ της και προχώρησε κανονικά με τη ροή του «Πειρατικού Βινυλίου». Άλλωστε, αυτή η αυθεντικότητα και η αμεσότητα είναι που κάνουν την εκπομπή να ξεχωρίζει!

Related posts

J2US: Ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι στον χρόνο έκανε το 14ο live με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha

Magdas News

Τηλεθέαση: Ποιο δελτίο ειδήσεων παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής;

Magdas News

Δεν φαντάζεστε ποια εκπομπή είδαν όλοι χθες το μεσημέρι – Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης

Magdas News