26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Βαγγέλης Περρής σε Ιωάννα Μαλέσκου: “Ανάμεσα στα κατσαρολικά έλαμπες”

Βαγγέλης Περρής σε Ιωάννα Μαλέσκου: "Ανάμεσα στα κατσαρολικά έλαμπες"

Η Αφροδίτη Γραμμέλη εξέφρασε τη διαφωνία της με τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου, υπογραμμίζοντας ότι δεν συμφωνεί με την κριτική που ασκήθηκε στην παρουσιάστρια και τη δουλειά της στην εκπομπή TV Queen. Ο Βαγγέλης Περρής είχε χαρακτηρίσει την Ιωάννα Μαλέσκου ως μία όμορφη γυναίκα με “class”, αλλά σημείωσε ότι η εμφάνισή της σε εκδηλώσεις αμφιβόλου αισθητικής και η συμμετοχή της σε μια παραγωγή που, όπως είπε, δεν είχε υψηλή αισθητική, δεν ταιριάζει με την εικόνα της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου «ανακατεύεται με τα πίτουρα», υπογραμμίζοντας ότι ακόμα και το φόντο στο οποίο έδινε συνέντευξη ήταν λάθος, χαρακτηρίζοντας το ως «ξεφλουδισμένη πόρτα». Επιπλέον, αναφέρθηκε στο κάρμα, λέγοντας ότι δεν είναι μόνο για τους άλλους, αλλά και για εμάς, και ανέφερε την αντίδραση της Μαλέσκου για την εικόνα της, η οποία την απογοήτευσε όταν την είδε «ανάμεσα σε κατσαρολικά», θεωρώντας ότι εκεί «έλαμπε» και ξεχώριζε. Ο Περρής υποστήριξε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή TV Queen «ήταν σκοτεινή» και δεν έλαμπε.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αντέτεινε με σαφήνεια ότι, αν και το TV Queen δεν ήταν μια παραγωγή υψηλής αισθητικής, αυτό δεν σημαίνει πως η Ιωάννα Μαλέσκου πρέπει να καταδικαστεί γι’ αυτό. Αντίθετα, η Γραμμέλη υποστήριξε πως η παρουσιάστρια ήταν «πολύ καλύτερη» σε σχέση με άλλους που συμμετείχαν στην εκπομπή. Επισήμανε, λοιπόν, πως η δουλειά της Ιωάννας ήταν πολύ πιο δυναμική και ενδιαφέρουσα και ότι αυτή η παραγωγή, παρά τις όποιες ατέλειες, δεν πρέπει να μειώσει την αξία της.

Η τοποθέτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη αποδεικνύει πως, κατά την άποψή της, η εικόνα και η αξία ενός επαγγελματία δεν εξαρτώνται μόνο από τη δουλειά στην οποία συμμετέχει, αλλά και από την συνολική του παρουσία και την επαγγελματική του στάση. Η συζήτηση γύρω από το αν η Ιωάννα Μαλέσκου έπρεπε να αναλάβει μια τέτοια εκπομπή ή όχι, έφερε στην επιφάνεια τις διαφορετικές απόψεις για το τι σημαίνει “καλή τηλεόραση” και πώς διαμορφώνεται η επαγγελματική πορεία ενός παρουσιαστή.

Related posts

Ειρήνη Νικολοπούλου για Κώστα Χαρδαβέλλα: “Δεν θα ξεχάσω ότι στο τηλέφωνο έκλαιγε σαν μωρό παιδί”

Magdas News

Πεθάναμε στα γέλια! Η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα “έπεσε” πάνω στον Κασσελάκη!

Magdas News

Ο εφιάλτης επέστρεψε! Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Αμοργού

Magdas News