Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής το πρωί της Τετάρτης, καθώς παρενέβη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής αναμετάδοσης που αφορούσε τις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα σχετικά με τη δικαστική του διαμάχη με την Σοφία Πολυζωγοπούλου.
Ενώ οι δημοσιογράφοι της Κατερίνας Καινούργιου και του Πρωινού προσπαθούσαν να πάρουν δηλώσεις από τον γνωστό δικηγόρο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεσή του και να παροτρύνει τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό να απομακρυνθεί.
Όταν ο Ξενοφών Σπίντζης, δημοσιογράφος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προσπάθησε να τοποθετήσει ακουστικό στον Απόστολο Λύτρα για να μιλήσει στην εκπομπή της Super Κατερίνας, ο Γιάννης Μαλλιαρός θέλησε να πάρει τη δική του συνέντευξη από τον ίδιο δικηγόρο. Όμως, ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε έντονα, λέγοντας: «Γιάννη, είσαι στον αέρα κι εσύ. Βάλε το μικρόφωνο. Εντάξει, είναι στην άλλη εκπομπή, δεν πειράζει. Άσε τον κύριο Λύτρα, δεν έγινε κάτι.»
Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε να σχολιάζει με έντονο ύφος: «Γιάννη, πήγαινε πιο δεξιά. Έλεος, παιδιά, μην τα κάνουμε αυτά που καταγγέλλω. Αυτή τη στιγμή είναι σε άλλη εκπομπή, δεν έγινε κάτι, έλεος δηλαδή. Δεν μου αρέσουν εμένα αυτά.»
Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα υποδεικνύει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι δύο δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να αναλάβουν την ίδια συνέντευξη, προκαλώντας έτσι μια κατάσταση που δεν ήταν αρεστή στον παρουσιαστή του «Πρωινού». Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αίσθηση στους τηλεθεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν τη διαμάχη να εκτυλίσσεται στον αέρα της εκπομπής.
