26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Η παραλία: Η Ιφιγένεια εξαφανίζεται και στο χωριό σημαίνει συναγερμός

Η παραλία: Η Ιφιγένεια εξαφανίζεται και στο χωριό σημαίνει συναγερμός

Ανατροπές, αγωνία και συγκλονιστικές εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές στα νέα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς «Η παραλία», από τη Δευτέρα 17 έως και την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025, στις 22:00. Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών τους, ενώ μυστικά και ψέματα έρχονται στην επιφάνεια, απειλώντας να διαλύσουν όσα έχουν χτίσει.

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, η Νικολίνα δέχεται τον γάμο της Μαίρης με τον Διονύση, αλλά η πρότασή της για το μέλλον του ζευγαριού σοκάρει. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια αποφασίζει να επισκεφθεί τη Γιούντιθ στις φυλακές, αψηφώντας τον κίνδυνο, ενώ η ξαφνική της εξαφάνιση σκορπά ανησυχία. Ο Παύλος την ψάχνει απεγνωσμένα, και τα νέα για την απουσία της φτάνουν στους γονείς της, Φανή και Χρήστο, που πανικοβάλλονται. Παράλληλα, ο Μανώλης ετοιμάζεται να φύγει για να βρει τον Χάρη και την Ειρήνη, ενώ η Σοφί αποφασίζει να χωρίσει τον Δημητρό.

Την Τρίτη 18 Μαρτίου, η ένταση κορυφώνεται όταν η Κερασία, ο Γράντος, η Τες και ο μικρός Νικόλας πηγαίνουν βόλτα στη θάλασσα, αλλά ένας ακόμα άγριος καβγάς φέρνει τα πάνω-κάτω και το παιδί εξαφανίζεται. Η Ιφιγένεια παραμένει άφαντη, ενώ η Μαρία ονειρεύεται ένα μουσείο, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της Ελένης. Ο Μανώλης επιμένει στην απόφασή του να φύγει, ενώ η Σοφί τον επισκέπτεται ζητώντας στήριξη.

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου, η κατάσταση χειροτερεύει. Η Μαργαρίτα, μαθαίνοντας για τον γάμο της κόρης της, καταρρέει ψυχολογικά στο ψυχιατρείο. Το χωριό αναστατώνεται από την εξαφάνιση της Ιφιγένειας, ενώ ο Παύλος με τη Μαρία βρίσκουν την κάμερά της γεμάτη αίμα, πυροδοτώντας υποψίες. Ο Διονύσης στηρίζει τον Δημητρό, που έχει ξεσπάσει βίαια στη Νικολίνα, ενώ ο Τόμι προσπαθεί να συνεφέρει τον Μανώλη, πριν φύγει οριστικά.

Την Πέμπτη 20 Μαρτίου, η αγωνία κορυφώνεται. Ο Γιόχαν βρίσκει την Ιφιγένεια αιμόφυρτη και αναίσθητη. Ο Παύλος με τον Διονύση ψάχνουν μαζί, με τον Παύλο να αποκαλύπτει τα συναισθήματά του. Ο Δημητρός αρχίζει να ηρεμεί, ενώ η Νόνα αναρωτιέται αν τα λάθη του παρελθόντος οδήγησαν στα δεινά του σήμερα. Μια ύποπτη κίνηση του Ρόμπερτ δημιουργεί νέα ερωτήματα, ενώ ο Ερημίτης συμβουλεύει τον Διονύση να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Η «Παραλία» συνεχίζει να μαγνητίζει με ένταση, μυστήριο και δυνατές ερμηνείες. Μη χάσετε τα νέα επεισόδια, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Related posts

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι για το δεύτερο “Τσαντίρι”

Magdas News

Γιώργος Τσαλίκης για Αθηνά Οικονομάκου: “Γλωσσοφιλιέται στις πισίνες και τη βλέπουν τα παιδιά της, νισάφι κούκλα μου”

Magdas News

Πειρατικό Βινύλιο: Ο σεισμός της Σαντορίνης “χτύπησε” στον “αέρα” της εκπομπής

Magdas News