26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

“Σφάχτηκαν στον αέρα” Λιάγκας και Βουλγαράκη

"Σφάχτηκαν στον αέρα" Λιάγκας και Βουλγαράκη

Το πρωινό της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε με έντονο τρόπο κατά της Ελένης Βουλγαράκη, προκαλώντας μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ημέρας. Η αφορμή ήταν η συζήτηση για το συλλαλητήριο των Τεμπών και η συζήτηση που άνοιξε γύρω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν κάποιοι από τη showbiz, κάνοντας ότι είχαν παρευρεθεί χωρίς να το έχουν κάνει στην πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε ότι ήταν ενοχλημένος από την πρακτική αυτών των προσώπων που ανέβασαν φωτογραφίες από το συλλαλητήριο, όταν στην πραγματικότητα δεν είχαν βρεθεί εκεί, ζητώντας από φίλους τους να τους στείλουν φωτογραφίες για να τις αναρτήσουν σαν να συμμετείχαν. Η Ελένη Βουλγαράκη, όμως, επιχείρησε να τοποθετηθεί διαφορετικά, λέγοντας ότι το βασικό είναι το μαζικό παρών του κόσμου στο συλλαλητήριο και όχι το θέμα των φωτογραφιών. Για εκείνη, η ουσία ήταν το γεγονός ότι η κοινωνία συμμετείχε μαζικά, και η ανάρτηση των φωτογραφιών ήταν μια δευτερεύουσα παράμετρος.

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα ήταν άμεση και έντονη. «Το ότι έρχεσαι εσύ δυο ώρες αργότερα, μια ώρα αργότερα, δε σε νομιμοποιεί να λες ότι δεν στεκόμαστε στην ουσία», της είπε με πάθος, αποδεικνύοντας πως το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη τον είχε πειράξει προσωπικά. Η ένταση κορυφώθηκε καθώς ο Γιώργος τόνισε ότι δεν αποδέχεται να του λέει κάποιος, ειδικά από την ίδια την εκπομπή, ότι δεν “έμεινε στην ουσία” του συζητούμενου θέματος.

Η Ελένη Βουλγαράκη προσπάθησε να το εξηγήσει, λέγοντας ότι δεν αναφερόταν στην εκπομπή, αλλά στην άποψή της για τις φωτογραφίες. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας παρέμεινε ανυποχώρητος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν δέχεται καμία υπόνοια για την εκπομπή και τους συμμετέχοντες, ειδικά όταν αυτή αφορά τη σοβαρότητα και την ουσία του θέματος.

Η συζήτηση αυτή, παρά τη διαφοροποίηση απόψεων, φανερώνει την ένταση που μπορεί να προκύψει όταν προσωπικές αντιλήψεις για το τι συνιστά την ουσία ενός ζητήματος συγκρούονται με τη δημόσια εικόνα και το κύρος της εκπομπής και των προσώπων που τη στελεχώνουν.

Related posts

“Φωτιά” στη μεσημεριανή ζώνη: Γερμανού και Τσουρός βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι

Magdas News

Ελένη Δήμου: “Να μιλήσουμε για τους θανάτους παιδιών που ακούμε και ένα κορίτσι περιφέρεται στα κανάλια;”

Magdas News

Ποια πολύ πρωινή εκπομπή “σάρωσε” σε τηλεθέαση το πρωί της Παρασκευής 03/01;

Magdas News