26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας καλεί τον Καραμανλή να παραιτηθεί σήμερα

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας καλεί τον Καραμανλή να παραιτηθεί σήμερα

Στην εκπομπή Το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε έντονα εξοργισμένος και χωρίς περιστροφές ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή να παραιτηθεί σήμερα κιόλας για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μιλώντας στον τηλεοπτικό αέρα, εξέφρασε τη δική του απογοήτευση και οργή για τις εξελίξεις γύρω από το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε τη χώρα, προκαλώντας την απώλεια 57 ανθρώπινων ζωών.

Με έντονο ύφος, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε ότι η πολιτική ευθύνη πρέπει να αναληφθεί και ότι δεν μπορεί η κατάσταση να παραμένει ατιμώρητη. Η οργισμένη αντίδρασή του ήρθε μετά τις αποκαλύψεις και τις συζητήσεις γύρω από τις συνθήκες του δυστυχήματος, τις οποίες χαρακτήρισε ανησυχητικές και αδιανόητες για τη σύγχρονη Ελλάδα.

Η αποτυχία να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα και η αδράνεια σε όλα τα επίπεδα, σύμφωνα με τον ίδιο, καθιστούν την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού επιβεβλημένη, καθώς οι ευθύνες είναι τεράστιες και η κοινωνία απαιτεί απολογισμό.

Ο Γιώργος Λιάγκας Λιάγκας δεν περιορίστηκε σε μια απλή έκφραση της απογοήτευσής του, αλλά προχώρησε και σε κάλεσμα προς τον Κώστα Καραμανλή, καλώντας τον να αναλάβει την ευθύνη και να παραιτηθεί άμεσα, τονίζοντας ότι η παραμονή του στη θέση του καθιστά την κυβέρνηση ακόμη πιο αναξιόπιστη στα μάτια του ελληνικού λαού.

Related posts

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν καταλαβαίνω την εμμονή της συγκεκριμένης εκπομπής με εμάς”

Magdas News

Επιστρέφει η Έλλη Στάη με δική της εκπομπή; Δείτε τι απάντησε στις τηλεοπτικές κάμερες

Magdas News

Ουγγαρέζος και Μικρούτσικος “σφάχτηκαν” στον “αέρα”: Τι συνέβη;

Magdas News