26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσω ανάρτησής της στα κοινωνικά δίκτυα, ζητώντας παράλληλα από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την προσωπική της ζωή, ειδικά λόγω της ύπαρξης του παιδιού τους.

«Παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει και ένα μωράκι στην μέση και να σταματήσετε να “τραβάτε το θέμα από τα μαλλιά”», έγραψε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν την επικαιρότητα, όπως οι πορείες που έχουν προγραμματιστεί για τις 28 του μήνα.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η Ιωάννα Τούνη εξήγησε πως ο χωρισμός τους είχε προκύψει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία της λύσης του συμφώνου συμβίωσης. «Καταλαβαίνω ότι από τη στιγμή που έχω εκθέσει τη ζωή μου, πρέπει να απολογηθώ για το τι ακριβώς συμβαίνει», ανέφερε, αναγνωρίζοντας την έκταση που είχε πάρει το ζήτημα στη δημοσιότητα.

@j.touni

Παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει και ένα μωράκι στην μέση και να σταματήσετε να «τραβάτε το θέμα από τα μαλλιά». Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείτε οι δημοσιογράφοι, όπως η κινητοποίηση του κόσμου για τις πορείες στις 28 του μήνα!!! Ευχαριστώ 🙏🏼❤️

♬ original sound – Ioanna Touni

Οι φήμες περί κρίσης στη σχέση του ζευγαριού κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες, όμως τώρα η ίδια επιβεβαίωσε επισήμως τον χωρισμό. Παρά τις δυσκολίες, η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε την αγάπη της για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αναγνωρίζοντας τη σημασία των χρόνων που πέρασαν μαζί. «Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί, τα τρία τα δουλεύουμε. Τον αγαπάω πάρα πολύ… Έχουμε ένα μωρό. Από μικρή ήθελα να κάνω μία επιτυχημένη οικογένεια. Υπάρχει μία πικρία που το παιδικό μου όνειρο δεν έχει εξελιχθεί όπως θα το ήθελα», ανέφερε με ειλικρίνεια.

Όσον αφορά τους λόγους του χωρισμού, η Ιωάννα Τούνη ήταν σαφής: «Αν το θέμα είναι το “γιατί χωρίσατε”, πες το ασυμφωνία χαρακτήρων». Με αυτή τη δήλωση θέλησε να βάλει τέλος στις εικασίες, δίνοντας μια απλή και ξεκάθαρη εξήγηση. Παρά τις προσωπικές της δυσκολίες, ευχήθηκε στον πρώην σύντροφό της τα καλύτερα, δείχνοντας ωριμότητα και σεβασμό απέναντί του.

Η δημοσιότητα που ακολούθησε την ανακοίνωσή της καταδεικνύει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του κοινού για την προσωπική ζωή δημοσίων προσώπων, ωστόσο η ίδια επιθυμεί να επικεντρωθεί στο μέλλον της και στην ανατροφή του παιδιού της, μακριά από την έντονη έκθεση στα μέσα ενημέρωσης.

 

Related posts

Νικήτας Τσακίρογλου: “Δεν μετράω τα χρόνια στο θέατρο – Είμαι ευτυχής & χορτασμένος”

Magdas News

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσπά για την τηλεόραση: «Γι’ αυτό οι καλεσμένοι μιλούν πιο ανοιχτά στα podcasts»

ChrisTsiora

Ο Φώτης Καρύδας έκανε πασαρέλα για το PRINCE EROTOKRITOS ATELIER στο Ζάππειο

Magdas News