Η Μέγκι Ντρίο, γνωστή για τις αιχμηρές της δηλώσεις, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε χωρίς περιστροφές για το GNTM, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Αρχικά, αναφέρθηκε στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων, δηλώνοντας πως θα ήθελε να επιστρέψει, αλλά αυτή τη φορά με πιο σωστές επιλογές στην κριτική επιτροπή. «Εύχομαι αυτή τη φορά να κάνουν σωστές επιλογές με βάση την κριτική επιτροπή», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι προηγούμενες σεζόν δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες.
Στη συνέχεια, σχολίασε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εστιάζοντας όχι μόνο στην τηλεοπτική της πορεία, αλλά και στην εικόνα της. «Είναι ένα τόσο λαμπερό κορίτσι, αλλά τώρα τελευταία που έχει χάσει κιλά δεν μου πολυαρέσει αισθητικά», ανέφερε, επισημαίνοντας πως τα μοντέλα οφείλουν να προωθούν μια υγιή εικόνα. «Πρέπει να προωθούμε και το πρότυπο ότι το μοντέλο τρώει πλέον και είναι υγιέστατο, δεν είναι “στέκα”». Επιπλέον, δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της για την τηλεοπτική της παρουσία: «Θα της ευχηθώ ό,τι καλύτερο, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να είναι στην παρουσίαση αυτού του προϊόντος. Θα το χαλάσει». Μάλιστα, τόνισε πως ίσως ήρθε η ώρα για μια παύση, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, έχει μπερδευτεί η ταυτότητα του μοντέλου με αυτή της παρουσιάστριας.
Όταν η κουβέντα έφτασε στον Γιώργο Λιάγκα, η Μέγκι Ντρίο δεν μάσησε τα λόγια της. Ερωτηθείσα ποια εκπομπή δεν αντέχει καθόλου να βλέπει, απάντησε ευθέως: «Τον Λιάγκα στον ANT1». Αιτιολόγησε τη στάση της λέγοντας πως η εκπομπή του παραμένει «κίτρινη», με τον ίδιο να σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο. «Συνεχίζει ο Λιάγκας να σχολιάζει με τον τρόπο του τον αυστηρό τους πάντες και τα πάντα. Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο γλυκούλης», πρόσθεσε, δείχνοντας πως η προσέγγιση του παρουσιαστή δεν την βρίσκει σύμφωνη.
Με τις δηλώσεις της, η Μέγκι Ντρίο κατάφερε για άλλη μια φορά να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η κριτική της τόσο προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς όσο και προς συγκεκριμένα πρόσωπα πάντα προκαλεί συζητήσεις.
