25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει όλες τις προδιαγραφές να ανθίσει”

Κατερίνα Γκαγκάκη: "Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει όλες τις προδιαγραφές να ανθίσει"

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Breakfast@star και τον Πάνο Παπαδόπουλο, άνοιξε τη συζήτηση για τη δυναμική του επαγγελματικού χώρου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στη συνάδελφό της Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Γκαγκάκη, απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία της Μαλέσκου, εξέφρασε την πεποίθησή της πως η Ιωάννα έχει όλες τις προδιαγραφές για να διαπρέψει και ότι τα εμπόδια που τη σταματούν είναι συχνά εξωτερικοί παράγοντες. «Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει όλες τις προδιαγραφές να ανθίσει και πάντα κάτι συμβαίνει, εξωτερικός παράγοντας, και δεν συμβαίνει αυτό», είπε η γνωστή τηλεοπτική παραγωγός. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι το ταλέντο της Ιωάννας είναι αναμφισβήτητο και εξέφρασε την επιθυμία να τη δει σε κάποια βραδινή εκπομπή, κάτι που θεωρεί ότι θα της ταίριαζε απόλυτα.

Αναφερόμενη στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι εργάζονται στον χώρο της τηλεόρασης, η Κατερίνα Γκαγκάκη τόνισε τη διάσταση της τοξικότητας που δεν είναι περιορισμένη μόνο στην τηλεοπτική βιομηχανία, αλλά παρατηρείται σε όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες. «Η τοξικότητα υπάρχει σε όλες τις δουλειές, όχι μόνο στην τηλεόραση», δήλωσε, προσθέτοντας ότι κάθε επαγγελματικό περιβάλλον περιλαμβάνει ανθρώπους που συχνά πιέζουν ή δημιουργούν αρνητικές συνθήκες, οι οποίοι μπορεί να μην είναι και οι πιο συμπαθείς.

Η Γκαγκάκη αναγνωρίζει τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της τηλεόρασης, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν όχι μόνο τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και ταλέντα, αλλά και τις συχνές πιέσεις και τις απαιτήσεις του κλάδου. Η δημόσια τοποθέτησή της αποκαλύπτει την πραγματικότητα του τηλεοπτικού κόσμου, όπου τα ζόρια είναι καθημερινά και οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων και του εξωτερικού περιβάλλοντος δεν είναι πάντα εύκολες.

Με τα λόγια αυτά, η Κατερίνα Γκαγκάκη όχι μόνο υπογραμμίζει τη δυναμική του επαγγελματικού χώρου, αλλά φέρνει και στην επιφάνεια την ανάγκη για υποστήριξη και κατανόηση μέσα σε ένα επαγγελματικό σύστημα που πολλές φορές μπορεί να είναι σκληρό.

Related posts

Παντελής Καψής: “Ήταν δύσκολη περίοδος όταν βρέθηκα στην πολιτική. Άγριες μέρες”

Magdas News

Άγιος Έρωτας: Ο πατήρ Νικόλαος μαθαίνει ότι ο Πέτρος απατάει τη Χλόη

Magdas News

“Το σόι σου”: Ξεκινούν τα γυρίσματα της επιστροφής της σειράς του Alpha

Magdas News