23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Καίτη Γκρέυ: Τι περιέχει η διαθήκη της και ποιος είναι ένας από τους κληρονόμους της περιουσίας της;

Καίτη Γκρέυ: Τι περιέχει η διαθήκη της και ποιος είναι ένας από τους κληρονόμους της περιουσίας της;

Ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, σε συνέντευξή του στο Happy Day, αναφέρθηκε στη διαθήκη της αείμνηστης Καίτης Γκρέυ, η οποία παραδόθηκε από τον δημοσιογράφο και φίλο της, Νίκο Νικόλιζα.

Ο Νικόλιζας, μέσω μιας ανάρτησης και ενός εκτενούς ρεπορτάζ στην εφημερίδα Espresso, αποκάλυψε τη διαδικασία παράδοσης του φακέλου με τη διαθήκη στον δικηγόρο, ενώ ανέφερε και τα βασικά σημεία που αφορούν την κληρονομιά της Γκρέυ.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, η διαθήκη της Καίτης Γκρέυ δεν είναι μεγάλη σε έκταση και περιεχόμενο, αλλά περιλαμβάνει μόνο τα βασικά στοιχεία σχετικά με την κληρονομιά που αφήνει πίσω της. Ο ίδιος ανέφερε πως η δημοσίευση της διαθήκης είναι αρμοδιότητα του αρμόδιου Πρωτοδικείου, και όταν αυτή δημοσιευτεί με δικαστική απόφαση, θα ακολουθήσει η συμβολαιογραφική πράξη για να παραδοθεί η περιουσία στους δικαιούχους. Όπως τονίστηκε, η διαδικασία αναμένεται να είναι σύντομη.

Ο δικηγόρος Παπαδόπουλος επεσήμανε πως, παρόλο που το κλίμα γύρω από την Καίτη Γκρέυ ήταν φορτισμένο και πριν από την απώλειά της, η ερμηνεύτρια είχε εκφράσει δημόσια τις επιθυμίες της κατά τη διάρκεια της ζωής της. Όσο ζούσε, δεν είχε μοιράσει τα περιουσιακά της στοιχεία, αν και είχε εκποιήσει κάποια από αυτά. Ο δικηγόρος ανέφερε ότι όσα απομένουν αποτελούν το σύνολο της κληρονομιάς που αφήνει πίσω της.

Μια σημαντική πτυχή που ξεχώρισε ήταν η ιδιαίτερη σχέση που είχε η Καίτη Γκρέυ με τον εγγονό της Κωνσταντίνο, αδερφό της Αγγελικής Ηλιάδη. Ο Κωνσταντίνος υπήρξε δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια των δύσκολων χρόνων της, φροντίζοντας την υγεία και τη διαβίωσή της.

Όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματα της Καίτης Γκρέυ, ο δικηγόρος ανέφερε πως τα χρηματικά ποσά που αντιστοιχούν σε αυτά είναι σχετικά μικρά και δεν αντανακλούν την καλλιτεχνική προσφορά της.

Related posts

Συγκινεί ο Ηλίας Βρεττός με τις αποκαλύψεις για το τροχαίο του: «Έχω μέσα μου μέταλλα, βίδες και πλέγματα- Συνεχίζω να υποφέρω από πόνους»

Magdas News

Πέγκυ Τρικαλιώτη: ‘Ένας χωρισμός είναι ένα είδος εξέλιξης”

Magdas News

Μαρία Ιωαννίδου για Φρέντυ Γερμανό: «Ήμασταν στη Νέα Υόρκη και στο πρωινό μου έδωσε ένα κουτί με μια βέρα»

ChrisTsiora