26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Η ‘Αστερομάτα’ έχει ποιοτικό στίγμα και μπορεί να διακριθεί”

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Η 'Αστερομάτα' έχει ποιοτικό στίγμα και μπορεί να διακριθεί"

Ο εθνικός τελικός της Eurovision φέτος προκάλεσε πολλές συζητήσεις, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Μπέσσυ Αργυράκη να σχολιάζουν τα όσα συνέβησαν στο πλατό του Mega.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έμπειρος παρουσιαστής και σχολιαστής του διαγωνισμού, ανέφερε ότι το ethnic στοιχείο στην Eurovision έχει τη δική του δυναμική, καθώς πολλές φορές τραγούδια αυτού του είδους καταφέρνουν να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού. Ωστόσο, τονίζει ότι η επιτυχία στη Eurovision απαιτεί κάτι περισσότερο από απλώς “όλα τα σωστά στοιχεία”. Χρειάζεται να συνδυαστεί φρεσκάδα, show και υπερβολή, στοιχεία που συχνά κάνουν τη διαφορά.

Αναφερόμενος στην περσινή συμμετοχή της Ελλάδας, ο Μικρούτσικος σημείωσε πως, παρά το γεγονός ότι το τραγούδι είχε όλα τα απαραίτητα συστατικά για να κερδίσει, τελικά δεν “πήγε” όπως αναμενόταν, υπογραμμίζοντας πως ακόμη και τα καλύτερα τραγούδια μπορεί να αποτύχουν αν δεν συνοδεύονται από την κατάλληλη παρουσίαση και ενέργεια.

Η Μπέσυ Αργυράκη, που παρακολουθεί στενά τον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια, σχολίασε θετικά το τραγούδι «Αστερομάτα», λέγοντας ότι είναι «πολύ ιδιαίτερο» και ελπίζει να μην υπάρξουν πολλά τραγούδια με ethnic επιρροές στην Eurovision φέτος. Παράλληλα, ανέφερε πως το συγκεκριμένο τραγούδι, αν και ξεχωριστό, έχει την ποιότητα και την απλότητα που χρειάζεται για να διακριθεί στον διαγωνισμό. Με μια λιτή σκηνοθεσία και σωστό χειρισμό, η «Αστερομάτα» μπορεί να αφήσει το στίγμα της.

Ο Μικρούτσικος, αναγνωρίζοντας τη φωνητική ικανότητα της τραγουδίστριας, ανέφερε ότι το τραγούδι έχει ποιοτικό στίγμα και με τη σωστή σκηνική παρουσία μπορεί να εντυπωσιάσει, ενώ παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή του για τη φωνή της ερμηνεύτριας.

Αμφότεροι συμφώνησαν ότι η Eurovision απαιτεί μια ισχυρή παρουσίαση, που συνδυάζει το τραγούδι, την εικόνα και τη σκηνική ενέργεια, και εξέφρασαν την ελπίδα για έναν ενδιαφέρον και ποιοτικό διαγωνισμό, μακριά από τα συνηθισμένα και χωρίς υπερβολές.

Related posts

“Παιχνίδια εκδίκησης”: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Magdas News

Προς αναδόμηση το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ λόγω Ευρωεκλογών

Magdas News

Γιώργος Λιάγκας για Αλέξη Κούγια: “Θα το πω για πρώτη φορά αυτό”

Magdas News