Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες νοσηλείας στο Νοσοκομείο “Υγεία”, η Μαρινέλλα επιστρέφει στο σπίτι της για να συνεχίσει την αποθεραπεία της, αφήνοντας πίσω το νοσοκομείο και τον αγώνα της αποκατάστασης που ξεκίνησε μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στα τέλη Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Ηρωδείου.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, που ενθουσιάζει το κοινό για δεκαετίες με τη φωνή και την παρουσία της, αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο “Υγεία” είτε σήμερα, αν τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά, είτε μέσα στα επόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, οι γιατροί της, οι οποίοι παρακολουθούσαν με αφοσίωση την πορεία της υγείας της, έχουν εκτιμήσει ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω ιατρική παρέμβαση στο νοσοκομείο. Έτσι, κρίθηκε ότι η συνέχεια της αποθεραπείας της στο σπίτι της, σε ένα οικείο και ήρεμο περιβάλλον, θα είναι η καλύτερη επιλογή για την υγεία της.
Η οικογένεια και οι θεράποντες γιατροί της Μαρινέλλας, εκτιμώντας τη σημασία της αποθεραπείας σε έναν οικείο χώρο, έχουν φροντίσει για την κατάλληλη προετοιμασία του σπιτιού της. Μεταξύ άλλων, αναμένονται εκτεταμένες τροποποιήσεις στον χώρο, ώστε να καταστεί λειτουργικός και ασφαλής για την ανάγκη της κατ’ οίκον νοσηλείας. Το σπίτι της θα προσαρμοστεί έτσι ώστε να εξασφαλίσει την άνεση και την ασφαλή φροντίδα της.
Η επιστροφή στο σπίτι της αποτελεί μια σημαντική στιγμή για τη Μαρινέλλα και τους αγαπημένους της, καθώς έπειτα από μήνες αγώνα και σκληρής αποθεραπείας, μπορεί να συνεχίσει την ανάρρωσή της σε ένα περιβάλλον που της προσφέρει ζεστασιά και ηρεμία. Παρά τις δυσκολίες, η αφοσίωση των θεράποντων γιατρών και η στήριξη της οικογένειας της δημιουργούν τις συνθήκες για τη βέλτιστη αποκατάσταση της αγαπημένης ερμηνεύτριας.
Το κοινό ανυπομονεί για την πλήρη ανάρρωση της Μαρινέλλας και την επιστροφή της στη σκηνή, όπου θα την απολαύσουμε ξανά να μοιράζεται τη μοναδική φωνή της με το κοινό.
