26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Σοκάρει ο Γιάννης Αϊβάζης: “Έχασα καλή δουλειά επειδή αρνήθηκα την ανήθικη πρότασή του”

Σοκάρει ο Γιάννης Αϊβάζης: "Έχασα καλή δουλειά επειδή αρνήθηκα την ανήθικη πρότασή του"

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, ο Γιάννης Αϊβάζης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον έρωτα, το φλερτ μέσω διαδικτύου και τις γυμνές φωτογραφίες που λαμβάνει στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε τη δυσφορία του σχετικά με τις ανεπιθύμητες και χυδαίες προτάσεις, ενώ τόνισε πως για εκείνον το φλερτ από το ίδιο φύλο έχει μια ιδιαίτερη σημασία, αρκεί να είναι υγιές και με σεβασμό.

«Μου αρέσει το φλερτ από το ίδιο φύλο», δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης, αποκαλύπτοντας τη διάθεσή του να δεχθεί τέτοιες προσεγγίσεις, εφόσον δεν είναι κακοπροαίρετες. Ωστόσο, δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του για τις γυμνές φωτογραφίες που λαμβάνει. «Τις γυμνές φωτογραφίες δεν τις θεωρώ φλερτ», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως για εκείνον τέτοιες ενέργειες είναι εντελώς αχρείαστες και δεν του προκαλούν κανένα ενδιαφέρον. «Το να λαμβάνω d@ck pics τώρα είναι πολύ τραγικό. Τα έχω «χώσει» σε άνθρωπο για αυτό», εξομολογήθηκε.

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί από άνδρες κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Αν και δήλωσε πως είναι «100% straight», τόνισε πως έχει αντιμετωπίσει καταστάσεις που τον έβαλαν σε δύσκολη θέση. «Μου έγιναν ανήθικες προτάσεις, αλλά τις διαχειρίστηκα όπως έπρεπε, έθεσα τα όριά μου», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί πως για εκείνον η επαγγελματική του ηθική και τα όρια είναι σημαντικά.

Ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του εξαιτίας τέτοιων προτάσεων. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως έχασε σημαντικές δουλειές επειδή αρνήθηκε να υποκύψει σε τέτοιες πιέσεις. «Έχω πει όχι, έχω χάσει δουλειές για ερωτικούς λόγους. Και μάλιστα έχασα καλή δουλειά, επειδή εκείνος είχε τα μέσα για να με αποκλείσει από άλλες δουλειές», είπε, αποκαλύπτοντας μια δύσκολη στιγμή στην αρχή της καριέρας του.

Στη συζήτησή του, ο ηθοποιός ανέφερε πως τέτοιες καταστάσεις δεν είναι εύκολες και ότι ο ίδιος αισθάνεται πως οι άνθρωποι που κάνουν κάτι λάθος το γνωρίζουν και συνήθως αισθάνονται άσχημα γι’ αυτό. Ωστόσο, προέτρεψε το κοινό να θέτει πάντα τα όριά του και να προστατεύει τον εαυτό του από ανεπιθύμητες καταστάσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Related posts

Κατερίνα Λέχου – Καλλιόπη Χάσκα: Ξένες στον ίδιο χώρο! Γύρισαν πλάτη η μια στην άλλη σε event

Magdas News

Μαλού: Αποκλειστικό backstage από το νέο της videoclip για το τραγούδι «Τα Παγκάκια»

ChrisTsiora

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Δυστυχώς μένουμε άναυδοι δεν ξέρω πως συνέβαιναν όλα αυτά και δεν ακούγονταν”

Magdas News