Η ένταση ανέβηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» όταν η Ελένη Τσολάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας διασταύρωσαν τις απόψεις τους με αφορμή τη συζήτηση για την τοξικότητα και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση.
Το θέμα ξεκίνησε από τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά στον Παντελή Τουτουντζή, όπου σχολιάστηκαν οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του χώρου.
Η συζήτηση, που ξεκίνησε ως μια ανταλλαγή απόψεων, γρήγορα εξελίχθηκε σε αντιπαράθεση με ανεβασμένους τόνους. Η Ελένη Τσολάκη ζήτησε από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να διατηρήσει την ψυχραιμία του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν απαντάω σε σένα, κάνουμε συζήτηση. Αν το παίρνεις προσωπικά…». Ωστόσο, ο Κωνσταντάρας απάντησε έντονα, εκφράζοντας την ενόχλησή του για την πιθανή παρερμηνεία των λεγομένων του: «Με κάνεις και φαίνομαι ότι είμαι υπέρ των κακοποιητών. Προφανώς και θα φωνάξω».
Η Τσολάκη επέμεινε στην ανάγκη διατήρησης ενός πολιτισμένου διαλόγου, δηλώνοντας: «Κάνουμε κουβέντα, να μάθεις να κουβεντιάζεις. Δεν μπορώ άλλο να φωνάζεις!». Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, από την πλευρά του, τόνισε ότι η θέση του παρεξηγήθηκε και εξέφρασε την επιθυμία του να αποσαφηνίσει τα λεγόμενά του.
Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε όταν η Τσολάκη τον προέτρεψε να χαμηλώσει τον τόνο της φωνής του: «Με τη φωνή σου θα μου επιβάλεις το δίκιο σου; Μη φωνάζεις όμως», με τον Κωνσταντάρα να ανταπαντά: «Το ξαναλέω γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες». Η Τσολάκη έκλεισε τη συζήτηση, προτρέποντάς τον να εκφράσει τη γνώμη του με πιο ήπιο τόνο.
Η έντονη αυτή αντιπαράθεση τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών, καθώς ανέδειξε για άλλη μια φορά το πώς οι συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα, όπως η τοξικότητα στον χώρο εργασίας, μπορούν εύκολα να εξελιχθούν σε έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις. Παρά την ένταση, το περιστατικό υπογραμμίζει τη σημασία της διατήρησης του διαλόγου με σεβασμό, ειδικά όταν πρόκειται για ζητήματα που άπτονται της ηθικής και της κοινωνικής ευθύνης.
