26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Μαρίνα Σάττι για Eurovision 2025: “Δεν έχω προλάβει να ακούσω τα τραγούδια γιατί έβλεπα αξιοθέατα”

Μαρίνα Σάττι για Eurovision 2025: "Δεν έχω προλάβει να ακούσω τα τραγούδια γιατί έβλεπα αξιοθέατα"

Η Μαρίνα Σάττι, μετά την επιστροφή της από το εξωτερικό, βρέθηκε μπροστά στις κάμερες του Mega και μοιράστηκε τις σκέψεις της για τον φετινό ελληνικό τελικό της Eurovision, εκφράζοντας τη στήριξή της στους συμμετέχοντες και τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή δύο αγαπημένων καλλιτεχνών, του Σάκη Ρουβά και της Έλενας Παπαρίζου, στην παρουσίαση της βραδιάς.

Αν και η τραγουδίστρια δεν είχε προλάβει να ακούσει τα 12 τραγούδια που προκρίθηκαν για τον τελικό, έδειξε την υποστήριξή της προς τους διαγωνιζόμενους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. «Καλή επιτυχία στα παιδιά. Δεν έχω προλάβει να ακούσω τα τραγούδια γιατί έβλεπα αξιοθέατα και τώρα πετούσα τις τελευταίες ώρες. Είναι πολύ ωραία που ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου θα βρίσκονται στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού. Δεν το ήξερα αυτό. Θα είναι τέλεια», δήλωσε με ενθουσιασμό η Σάττι.

Η Μαρίνα, η οποία είναι γνωστή για το ιδιαίτερο μουσικό της στυλ και την αυθεντικότητά της, εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι ο Σάκης και η Έλενα θα είναι οι παρουσιαστές της βραδιάς, αναφέροντας πως η συνύπαρξή τους στο stage θα προσφέρει μοναδική ενέργεια και ατμόσφαιρα στην εκδήλωση.

Πέρα από τις σκέψεις της για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι αναφέρθηκε και στην αναγνωρισιμότητά της, μετά τη συμπερίληψή της στη λίστα των πιο αναζητημένων προσώπων στην Google το 2024. Με εμφανή την ευγνωμοσύνη της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Α… Πολύ ωραίο και αυτό. Έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο την τελευταία χρονιά. Ελπίζω να συνεχίσω να φτιάχνω πράγματα που να αφορούν τον κόσμο και με κάποιο τρόπο να τους αγγίζουν. Ευχαριστώ πολύ».

Η Σάττι, πάντα προσηλωμένη στην τέχνη της, φαίνεται να είναι σε μια περίοδο δημιουργικής άνθισης, με την επιθυμία να συνεχίσει να εξελίσσεται και να μοιράζεται τη μουσική της με το κοινό, αφήνοντας την προσωπική της σφραγίδα σε κάθε έργο της.

Related posts

Τι γίνεται με το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1;

Magdas News

Weekenders: Τι ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν;

Magdas News

Eurovision 2025 – Rikki: “Η συμμετοχή του Verka Serduchka με έκανε να θέλω να πάω στον διαγωνισμό”

Magdas News