26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

“Λύγισε” η Μιμή Ντενίση στην ΕΡΤ: “Με κάνατε και δάκρυσα”

"Λύγισε" η Μιμή Ντενίση στην ΕΡΤ: "Με κάνατε και δάκρυσα"

Η Μιμή Ντενίση, καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, μίλησε με συγκίνηση για τη ζωή της και τη μεγάλη αλλαγή που έφερε η απόκτηση της κόρης της. Η συζήτηση ξεκίνησε με ένα αφιερωματικό βίντεο για την πορεία της σπουδαίας ηθοποιού, το οποίο την άγγιξε βαθιά. «Με κάνατε και δάκρυσα. Τι υπέροχο βίντεο! Θα το πάρω κι εγώ μετά» ανέφερε, φανερά συγκινημένη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κορυφαία στιγμή της επαγγελματικής της καριέρας, όταν με τις παραστάσεις της, όπως η Θεοδώρα και η Λασκαρίνα στο θέατρο Ακροπόλ, κατάφερνε να γεμίζει την αίθουσα με χιλιάδες θεατές καθημερινά, ξεπερνώντας ακόμη και την εθνική σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Εκείνη την εποχή, το μυαλό σου πιστεύει ότι όλα αυτά είναι το πιο σημαντικό. Είσαι στα εξώφυλλα, κάνεις ρεκόρ εισπράξεων, και νιώθεις πως αυτό είναι το επίκεντρο της ζωής σου» παραδέχτηκε η Μιμή Ντενίση, θυμίζοντας τις έντονες στιγμές της επαγγελματικής της επιτυχίας.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, όλα άλλαξαν ριζικά όταν απέκτησε την κόρη της. «Όταν αποκτήσεις ένα παιδί, αλλάζουν οι προτεραιότητες. Το παιδί σου δίνει μια εντελώς διαφορετική οπτική στη ζωή» σημείωσε χαρακτηριστικά. Με τη μητρότητα να της χαρίζει νέα νοήματα και αξίες, η ηθοποιός τόνισε την ευγνωμοσύνη που νιώθει. «Όταν αποκτήσεις το παιδί, λες ότι είμαι ευγνώμων και πρέπει να είμαι ταπεινός άνθρωπος για αυτό που μου χάρισε η ζωή» δήλωσε, περιγράφοντας την εσωτερική της αλλαγή.

Η κόρη της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της και τη μεγαλύτερη αδυναμία της, κάτι που επανέλαβε με λόγια γεμάτα αγάπη. «Η ζωή σου υπενθυμίζει τι έχει πραγματική αξία. Δεν είναι οι εισπράξεις, ούτε τα εξώφυλλα, αλλά οι στιγμές που μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς» είπε η ηθοποιός, δίνοντας ένα μήνυμα γεμάτο ανθρωπιά και τρυφερότητα.

Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση υπενθύμισε στο κοινό ότι πίσω από τη λάμψη και την επιτυχία, η οικογένεια και οι αληθινές σχέσεις είναι αυτές που δίνουν νόημα στη ζωή.

Related posts

Η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε τι κάνει σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος: Δεν φαντάζεστε τι είπε σε συνομιλία τους!

Magdas News

Αυτοί είναι οι 16 που μπαίνουν στο Big Brother!

Magdas News

Τηλεθέαση: Με ποια πολύ πρωινή εκπομπή “ήπιαν καφέ” οι τηλεθεατές το Σάββατο;

Magdas News