Η Κάτια Δανδουλάκη, καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, μίλησε με πάθος για την αγάπη της για το θέατρο και τη ζωή της πάνω στη σκηνή, ενώ αποκάλυψε τη βαθιά της σύνδεση με τον ρόλο του θιασάρχη. Η σπουδαία ηθοποιός περιέγραψε τη μοναδική αίσθηση πληρότητας που βιώνει όταν βρίσκεται στο σανίδι.
«Το θέατρο είναι για μένα το ασφαλές καταφύγιο, η απόλυτη ευτυχία. Κρατώ αυτό το όνειρο ζωντανό, γιατί δεν έχω άλλο τρόπο να εκφραστώ. Παρόλο που λατρεύω να ταξιδεύω και να ανακαλύπτω νέα πράγματα, το θέατρο είναι αυτό που σφραγίζει τη ζωή μου. Έχω πει πως θα ήθελα να φύγω από τη ζωή πάνω στη σκηνή, σε έναν ρόλο που με γεμίζει χαρά και με κάνει να γελάω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Κάτια Δανδουλάκη δεν δίστασε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που συνοδεύουν τη ζωή πίσω από τη σκηνή: «Η ζωή του θιασάρχη είναι γεμάτη άγχος, στρες, οικονομικές καταστροφές και εμπόδια. Το μόνο θετικό που ξεχωρίζει είναι η προσμονή του δημιουργικού αποτελέσματος, και αυτό είναι που μας κρατά. Ήμουν πάντα βουλιμική στη δουλειά μου, ήθελα να τα κάνω όλα. Κάποια στιγμή αυτό με εξάντλησε, αλλά τώρα πια έχω μάθει να ξεκουράζομαι περισσότερο και να δίνω χρόνο στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε.
Η ηθοποιός κατέθεσε για άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής της, αποδεικνύοντας ότι το θέατρο δεν είναι απλώς το επάγγελμά της, αλλά η ίδια της η ζωή.
