Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τη μακρά πορεία της στην τηλεόραση, τη σχέση της με τα λάθη και τα συναισθήματα που της προκαλεί η αγάπη του κόσμου.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA, με τη χαρακτηριστική της αμεσότητα, σχολίασε τον όρο «βασίλισσα» της τηλεόρασης, τονίζοντας ότι δεν τον βρίσκει ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό. «Δεν αισθάνθηκα ποτέ βασίλισσα. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παρουσιαστές και παρουσίες στην τηλεόραση, και κάποιοι ξεχωρίζουν. Οι τίτλοι αυτοί συχνά προέρχονται από τους δημοσιογράφους, και παρόλο που δεν είναι αρνητικοί, δεν τους υιοθετώ», σημείωσε.
Ωστόσο, η Μαρία Μπεκατώρου στάθηκε ιδιαίτερα στη θερμή ανταπόκριση που λαμβάνει από το κοινό τα τελευταία χρόνια. «Νιώθω πως δέχομαι αμέτρητα κύματα αγάπης. Το εισπράττω σε τέτοιο βαθμό που με κάνει να πετάω στα σύννεφα. Είναι κάτι που με γεμίζει χαρά και ευγνωμοσύνη», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της καριέρας της, υπογραμμίζοντας ότι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής της εξέλιξης. «Όπως όλοι, έχω κάνει λάθη και τα έχω αναγνωρίσει. Μερικές φορές μπορεί να τα επαναλάβω, αλλά μέσα από αυτά μαθαίνω. Δεν συγχωρώ εύκολα τον εαυτό μου και συχνά το κρατώ μέσα μου για καιρό», εξομολογήθηκε.
Η αυστηρότητα με τον εαυτό της, όπως παραδέχεται, είναι χαρακτηριστικό της από πάντα. «Ήμουν πάντα αυστηρή με εμένα. Ήξερα όμως τι ήθελα και πού ήθελα να πάω. Αυτό με βοήθησε να μην παρασυρθώ και να εξελιχθώ. Τα λάθη μου τα αναγνωρίζω και προσπαθώ να μαθαίνω από αυτά», πρόσθεσε με ειλικρίνεια.
