26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Μαρία Ιωαννίδου: “Θα ήθελα το 2025 να είμαι δέκα χρόνια νεότερη”

Μαρία Ιωαννίδου: "Θα ήθελα το 2025 να είμαι δέκα χρόνια νεότερη"

Στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου και τον Σαράντη Μαριεττή, η Μαρία Ιωαννίδου μοιράστηκε με το κοινό τις αναμνήσεις της από τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων και τις ευχές της για το νέο έτος.

«Τα Χριστούγεννά μου ως παιδί ήταν γεμάτα χαρά, πολύ θόρυβο και φυσικά, πολλά δώρα. Εγώ, ως η πιο άτακτη της παρέας, καμιά φορά έκανα τα δώρα να εξαφανίζονται! Θυμάμαι μια φορά που έψαχνα να βρω το δικό μου και κατέληξα να ρίξω όλο το δέντρο κάτω», είπε χαμογελώντας.

Η ηθοποιός και χορεύτρια εξιστόρησε επίσης τις πιο αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες στιγμές της: «Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα τα πέρασα στη Νέα Υόρκη με τον Φρέντυ, όταν με αρραβωνιάστηκε. Επίσης, έχω περάσει υπέροχα Χριστούγεννα στη Βουδαπέστη με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, τότε που ήμασταν στους μεγάλους μας έρωτες».

Κλείνοντας, η Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε τις επιθυμίες της για το 2025: «Θα ήθελα να είμαι δέκα χρόνια νεότερη και να έχω μια υπέροχη θεατρική πρόταση».

Related posts

Ηλέκτρα: Μια μυστηριώδης γυναίκα καταφθάνει στην Αρσινόη και προκαλεί αναστάτωση

Magdas News

Αλέξης Κούγιας – Συντετριμμένη η Εύη Βατίδου: “Ήταν κάτι παραπάνω από πρώην σύζυγός μου”

Magdas News

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον ΣΚΑΙ και το “Η Ελλάδα Ψηφίζει” – Τι νούμερα έκαναν οι υπόλοιπες εκπομπές;

Magdas News