22 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ελένη Γερασιμίδου: “Δεν έχω καμία περιουσία. Ένα σπίτι είχα φτιάξει κάηκε κι αυτό”

Ελένη Γερασιμίδου: "Δεν έχω καμία περιουσία. Ένα σπίτι είχα φτιάξει κάηκε κι αυτό"

Η Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό», όπου μίλησε για τη ζωή της, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στον χρόνο που περνά, τις προκαταλήψεις που έχει συναντήσει και την απώλεια του σπιτιού της.

«Είμαι πλέον μια μεγάλη γυναίκα, κλείνω τα 75. Από μικρή έπαιζα ρόλους μεγαλύτερων γυναικών, οπότε αυτό δεν με περιορίζει. Δεν με φωνάζουν τόσο συχνά πλέον, αλλά δεν πειράζει. Έχω ακούσει πολλά κακοπροαίρετα σχόλια, όπως ότι είμαι μια “κομμουνίστρια με δεξιά τσέπη”. Αυτά με στενοχωρούν βαθιά, γιατί κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές δυσκολίες που έχω περάσει. Δεν έχω καμία περιουσία. Ένα σπίτι είχα καταφέρει να φτιάξω, αλλά κάηκε», αποκάλυψε η Ελένη Γερασιμίδου.

Σχολιάζοντας τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση απέναντι στα θύματα. «Είναι ανεπίτρεπτο να αντιμετωπίζεις το θύμα σαν να είναι εκείνο ο θύτης. Ο θύτης, εάν είναι θύτης, δικάζεται. Το να δικάζεται το θύμα είναι απαράδεκτο. Καταλαβαίνω γιατί μια γυναίκα μπορεί να μιλήσει μετά από χρόνια – ο φόβος και η ντροπή την κρατούν σιωπηλή. Δυστυχώς, έτσι καταλήγει το θύμα, να νιώθει ενοχές για όσα υπέστη. Εάν, για παράδειγμα, δεν φορούσε εσώρουχο, θα έφταιγε αυτή;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Related posts

Χάρις Αλεξίου: “Έχει τελειώσει για μένα αυτό. Δεν γίνεται να τραγουδήσω πια”

Magdas News

Χείμαρρος ο Χρήστος Λούλης για την Έμιλυ Κολιανδρή: “Την θυμάμαι να κλαίει πριν ανοίξει τα μάτια της. Ήταν κακοποιητικός”

Magdas News

Πωλίνα Γκιωνάκη: “Υπάρχει φθόνος, αυτά που δεν μπορούσαν να κάνουν στον πατέρα μου, τα κάνουν τώρα σε μένα”

Magdas News