Ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό ΣουΣου και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα.
Ο ηθοποιός απέφυγε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει συνομιλήσει με τη Ζέτα Δούκα για την υπόθεση και δεν γνωρίζει περισσότερα.
«Δεν παρευρέθηκα στην εκδίκαση της υπόθεσης, γιατί δεν ήταν απαραίτητο. Ωστόσο, οι δικηγόροι μας ήταν εκεί. Στο δικαστήριο κατατίθενται οι φάκελοι με τις προτάσεις και η προεδρία αποφασίζει για το αποτέλεσμα. Δεν έχω μιλήσει με τη Ζέτα, οπότε δεν ξέρω», δήλωσε ο Νίκος Ψαρράς.
Όπως εξήγησε, η υπόθεση έχει ήδη κατατεθεί στη δικαιοσύνη και αναμένουν την απόφαση, τονίζοντας ότι δεν έχει να προσθέσει κάτι περισσότερο για το θέμα.
