25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Το συγκινητικό αντίο από την Αγγελική Νικολούλη στον Κώστα Χαρδαβέλλα στο “Φως στο Τούνελ”

Το συγκινητικό αντίο από την Αγγελική Νικολούλη στον Κώστα Χαρδαβέλλα στο "Φως στο Τούνελ"

«Υπήρξε τηλεοπτικός μου δάσκαλος και τον ευχαριστώ για τον δρόμο που μου άνοιξε» ανέφερε συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη, αποχαιρετώντας τον Κώστα Χαρδαβέλλα στην τελευταία εκπομπή του 2024.

Λίγο μετά την κηδεία του, η δημοσιογράφος θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του, ξεκινώντας το «Φως στο Τούνελ» με μια θλιβερή είδηση. «Η σημερινή εκπομπή ξεκινά με έναν πολύ λυπηρό αποχαιρετισμό. Μιλάμε για τον θάνατο του Κώστα Χαρδαβέλλα, ενός μεγάλου δημοσιογράφου και βετεράνου της τηλεόρασης», είπε, εκφράζοντας τη θλίψη της.

Η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές πόσο σημαντικός υπήρξε για εκείνη ο Κώστας Χαρδαβέλλας και πώς τον θεωρούσε τηλεοπτικό της δάσκαλο. «Τον ευχαριστώ για όλα όσα μου προσέφερε και για τον δρόμο που μου άνοιξε», συμπλήρωσε, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Μαρία, και τον γιο του, Κωνσταντίνο. «Καλό ταξίδι», ολοκλήρωσε, αποχαιρετώντας τον από τον αέρα του MEGA.

Related posts

Junior Eurovision 2024: Η Γεωργία θριαμβεύει ξανά με το “To My Mom”

Magdas News

Ελλάδα – Αγγλία απόψε στις 21:45 στον Alpha

Magdas News

Μαρία Κοζάκου: “Ανοίγαμε το παράθυρο και βλέπαμε την τσάντα με τα δώρα μέχρι που κάποια στιγμή έγινε ένα λάθος”

Magdas News