Η Ελένη Βιτάλη, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην αγαπημένη της συνάδελφο, Μαρινέλλα, η οποία πέρασε μια δύσκολη περίοδο με την υγεία της.
«Η Μαρινέλλα είναι μια χαρά! Μια χαρά τηρουμένων των αναλογιών», σημείωσε η ερμηνεύτρια, εκφράζοντας την ευχή της να επανέλθει σύντομα και πλήρως η Μαρινέλλα. Εξέφρασε επίσης την καθημερινή της προσευχή για την καλή υγεία της, ενώ αναφέρθηκε και στη συχνή επικοινωνία με την κόρη της Μαρινέλλας, την οποία υποστήριξε με κάθε τρόπο.
Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη αναφέρθηκε στην επερχόμενη ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Χρήστο Μάστορα, σημειώνοντας πως δεν είχε πλήρη εικόνα για το έργο και δεν ήθελε να σχολιάσει πριν το δει. Ωστόσο, δήλωσε σίγουρη για την ποιότητα της δουλειάς του Μάστορα, λέγοντας: «Ξέρω ότι το παιδί αυτό κάνει πράγματα».
