Ο Γιώργος Πατούλης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και με χαρά μοιράστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της την ανυπομονησία του για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού με τη σύζυγό του, Νάνσυ Κοιλού.
Το ζευγάρι περιμένει αγόρι, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης.
Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για την ξεχωριστή αυτή στιγμή της ζωής του, αποκαλύπτοντας ότι το μωρό αναμένεται να γεννηθεί στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου. «Το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή, πέρα από την υγεία, είναι να υποδεχτείς ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου», είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας τη χαρά του για την έλευση του παιδιού.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προετοιμασίες για την υποδοχή του μωρού, επισημαίνοντας ότι το παιδικό δωμάτιο είναι ήδη έτοιμο. «Η Νάνσυ, εκτός από υγειονομικός, είναι και νέα μητέρα, οπότε όλα είναι έτοιμα για το μωρό», δήλωσε με χαμόγελο, αναφερόμενος στην σύζυγό του. Ο Γιώργος Πατούλης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις προετοιμασίες για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές στην Αθήνα, οι οποίες οργανώνονται από τον Δήμαρχο Χάρη Δούκα και τον νυν Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, αν και δεν αποκάλυψε σε ποια από τις δύο Πρωτοχρονιές θα βρεθεί εκεί.
Αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτής της περιόδου, ο Γιώργος Πατούλης τόνισε πως αυτή η χαρμόσυνη περίοδος των γιορτών θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για την οικογένειά του, καθώς η άφιξη του παιδιού θα είναι το πιο πολύτιμο δώρο για εκείνον.
