23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Παραλία: Η Μαίρη προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο της περιβάλλον

Παραλία: Η Μαίρη προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο της περιβάλλον

Παραλία, απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Επεισόδιο 62 – Αποκαλύψεις και συγκρούσεις.
Ο Δημητρός, αναζητώντας το ιδανικό δώρο για τη Σοφί, συναντά τον Ερημίτη. Μια συζήτηση που ξεκινά με απλά λόγια εξελίσσεται σε βαθιά εξομολόγηση, φέρνοντας στο φως καλά κρυμμένα μυστικά και αναμοχλεύοντας ανησυχίες για το παρελθόν που εξακολουθεί να βαραίνει. Το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και τον μύθο γίνεται ολοένα και πιο θολό, καθώς ο Δημητρός παλεύει να κρατήσει ζωντανά τα κομμάτια της κοινής τους ιστορίας.

Στο σπίτι των Αρχοντάκηδων, η Μαίρη και η Νικολίνα έρχονται σε σύγκρουση, με το παρελθόν να ρίχνει τη σκιά του στις προσπάθειές τους για συμβιβασμό. Παράλληλα, η Μαίρη προσπαθεί να εδραιωθεί στο χωριό ως γιατρός, ενώ αντιμετωπίζει τη δυσπιστία των κατοίκων αλλά και την άτυπη κόντρα της με τον Μανώλη, ο οποίος εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ντόπιους.

Η Μαρία και ο Κώστας βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις για την τύχη της πανσιόν, ενώ ο Γράντος αντιμετωπίζει έναν δύσκολο δρόμο καθώς πρέπει να πάρει μια καθοριστική απόφαση στη νομική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού του.

Μια βραδιά γεμάτη ανατροπές και συναισθηματική ένταση στην Παραλία, που υπόσχεται να καθηλώσει!

Related posts

Αποθέωση στο X για τη Χάρις Αλεξίου στην πρεμιέρα του «Maestro»

Magdas News

Αυτή την εκπομπή την είδαν όλοι στη μεσημεριανή ζώνη: Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης!

Magdas News

Όθων Παπαδόπουλος για Αλέξη Κούγια: “Έχει αποπειραθεί να μου μιλήσει αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό”

Magdas News