Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια, ο Παναγιώτης Πετράκης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα, με την οποία είχαν μοιραστεί τη νίκη στο πρώτο J2US.
Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε με θερμά λόγια για εκείνη, τονίζοντας το πόσο εκτιμά την επαγγελματική τους συνεργασία και το πόσο ξεχωριστή παραμένει για τον ίδιο.
«Δυστυχώς δεν έχουμε συχνή επικοινωνία», παραδέχτηκε ο Παναγιώτης Πετράκης. «Στη δουλειά μας, οι ρυθμοί είναι τόσο έντονοι που, συχνά, οι επαφές με ανθρώπους που εκτιμάς χάνονται στον χρόνο. Το ίδιο συνέβη και με την Ελένη. Όμως, ανταλλάσσουμε μηνύματα σε γιορτές και την έχω πάντα σε μια πολύ γλυκιά και ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».
Συνεχίζοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επαγγελματική της στάση και το ταλέντο της: «Η Ελένη είναι ένα υπέροχο πλάσμα, μια εξαιρετική επαγγελματίας και απίστευτα εργατική. Η συνεργασία μας στο J2US ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες που έχω ζήσει και τη θυμάμαι πάντα με χαμόγελο».
