23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος: “Το Μ στο Μετρό Θεσσαλονίκης σημαίνει… με τα πόδια”

Απόστολος Γκλέτσος: "Το Μ στο Μετρό Θεσσαλονίκης σημαίνει... με τα πόδια"

Ο Απόστολος Γκλέτσος, σε δηλώσεις του στον Γρηγόρη Μπάκα, σχολίασε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο το Μετρό Θεσσαλονίκης αλλά και την κριτική που έχει δεχτεί το Maestro και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Αναφερόμενος στο Μετρό, ο ηθοποιός και πολιτικός δήλωσε: «Το “Μ” στο Μετρό Θεσσαλονίκης σημαίνει “με τα πόδια”. Δεν ξέρω καν αν ήταν απαραίτητο. Ξέρεις τι σημαίνουν 3 δισεκατομμύρια ευρώ; Ξέρεις πόσοι δρόμοι θα μπορούσαν να έχουν γίνει αντί γι’ αυτό;».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με το Maestro και τις πρόσφατες επικρίσεις που δέχτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν μια σειρά όπως το Maestro έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη αποδοχή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όλα τα υπόλοιπα σχόλια περισσεύουν», είπε, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι η επιτυχία του έργου μιλάει από μόνη της.

Related posts

Η Δήμητρα Κούστα απαθανατίζει Γιάννη Κούστα και Άννα Βίσση στις εξέδρες του Wimbledon

Magdas News

Ο Μάρκος Σεφερλής έρχεται με το «Greece The Musicult» στο MEGA

ChrisTsiora

Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι ένα φαινόμενο» – «Με την Έμιλυ Κολιανδρή έχουμε δυο παιδιά, δε μπορούμε να χαθούμε για πολύ»

ChrisTsiora