Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» με τον Σαράντη Μαριεττή, αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία, τις κριτικές που έχει δεχτεί, αλλά και τις προκλήσεις του τηλεοπτικού χώρου.
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», την οποία χαρακτηρίζει ως μια «δεμένη ομάδα», ενώ εξέφρασε τη θέση του για τον ανταγωνισμό και την τηλεκριτική.

«Έχω δεχτεί πολλές κριτικές, κάποιες από αυτές μάλιστα υπερβολικές και χωρίς λόγο», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η τηλεόραση είναι ένας χώρος γεμάτος ματαιοδοξία, στον οποίο δυστυχώς υπάρχουν και «πισώπλατες μαχαιριές». Παρά τις δύσκολες στιγμές, τόνισε ότι το επαγγελματικό του περιβάλλον δεν τον έχει επηρεάσει αρνητικά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί τον τηλεοπτικό κόσμο “βρώμικο”, αλλά πως απαιτεί «γερό στομάχι».
Ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε επίσης σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της εκπομπής του, το οποίο παρακολουθεί και σχολιάζει άλλες εκπομπές, αλλά σημείωσε πως δεν έχει διάθεση να απαντήσει στις κριτικές που αφορούν προσωπικά τον ίδιο. Σχολίασε με χιούμορ ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς κάποιος μπορεί να ξυπνάει το πρωί περιμένοντας να δει τι θα κάνει η Ιωάννα Τούνη, ενώ εξέφρασε τις ευχές του για τον Δημήτρη Πανόπουλο, ελπίζοντας να εξελιχθεί επαγγελματικά και να καταλάβει σημαντικές θέσεις στην τηλεόραση.
