26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

ΤΡΟΜΟΣ για την Έλενα Κώνστα: Παρ’ ολίγον να πέσει θύμα ξυλοδαρμού

ΤΡΟΜΟΣ για την Έλενα Κώνστα: Παρ’ ολίγον να πέσει θύμα ξυλοδαρμού

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και dj, Έλενα Κώνστα, όπως ισχυρίζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρ’ ολίγον να πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της, όπου ανέφερε ότι βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν άνδρα, ο οποίος άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά, όταν εκείνη πέρασε σε έναν δρόμο που είχε προτεραιότητα. Επισήμανε, μάλιστα, ότι γλίτωσε από τον άνδρα, γιατί είχε προλάβει να κλειδώσει το αυτοκίνητό της.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά με τους ανθρώπους που έχουν θυμό μέσα τους. Ένα άνθρωπος πήγε να μα δείρει κανονικά, αν δεν ήταν κλειδωμένο το αμάξι μου, θα με έδερνε. Αυτό ξεκίνησε επειδή, πέρασε μπροστά μου πεζός σε ένα σημείο το οποίο δεν είχε καν διάβαση και ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να μπει επίτηδες μπροστά μου, οριακά ήθελε να τον χτυπήσω για να νιώσει καλά και να με δείρει μετά.

Σταματάει και αρχίζει και φωνάζει σαν ζώο. Η γυναίκα του δίπλα του. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι μπορεί να της κάνει στο σπίτι και ελπίζω να έβγαλε τα νεύρα του πάνω μου και να μην τα βγάζει στη γυναίκα του. Του έλεγα να φύγει γιατί με ανθρώπους που φωνάζουν σαν ζώα δεν βγάζεις κάποια άκρη. Ήρθε δίπλα στο παράθυρό μου και ξεκίνησε να βαράει μπουνιές στο αμάξι και ήθελε να μου ανοίξει την πόρτα»., ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Related posts

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Μια νέα σχέση είναι ευπρόσδεκτη στη ζωή μου» – Η εξομολόγηση για τη μητρότητα

ChrisTsiora

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεύτερος γάμος με τον Γιάννη Καραβασάνη – Ρομαντική καλοκαιρινή τελετή στην Αθήνα

Magdas News

Γιώργος Χρανιώτης: «Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή, το ζευγάρι δίνει έναν μεγάλο αγώνα να κρατηθεί η ακεραιότητά του σε όλα τα επίπεδα»

ChrisTsiora