26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Επιστρέφει η Ελίνα Παπίλα στην ελληνική τηλεόραση ή όχι; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Επιστρέφει η Ελίνα Παπίλα στην ελληνική τηλεόραση ή όχι; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Η Ελίνα Παπίλα, σε μία σύντομη συνάντηση με την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, τη νέα εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη, καθώς και για την κόντρα που φημολογείται ανάμεσα στο YouTube και την τηλεόραση.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία απέχει από την τηλεοπτική παρουσίαση εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ ικανοποιημένη με την πορεία της στο ραδιόφωνο και ότι δεν της λείπει η τηλεόραση. «Είμαι χαρούμενη με ό,τι κάνω τώρα, στο ραδιόφωνο. Δεν μου λείπει η τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την νέα εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη στον ΑΝΤ1, η οποία θα ασχολείται με πνευματικές αναζητήσεις, η Ελίνα Παπίλα δήλωσε ότι δεν έχει παρακολουθήσει ακόμη το θέμα, αλλά ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ηθοποιό και στην ομάδα του. «Δεν ξέρω τι θα κάνω, μακάρι όλες οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά. Ο κόσμος είναι εκείνος που αποφασίζει και επιβραβεύει», είπε.

Η συζήτηση στράφηκε και στη συχνά αναφερόμενη “κόντρα” ανάμεσα στο YouTube και την παραδοσιακή τηλεόραση, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Fipster. Αν και η ίδια δεν είχε παρακολουθήσει όσα είπε ο γνωστός YouTuber, εξέφρασε τη γνώμη της ότι δεν υπάρχει πραγματική αντιπαλότητα μεταξύ των δύο μέσων, σημειώνοντας ότι το κοινό υπάρχει και στις δύο πλατφόρμες. «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κόντρα ανάμεσα στο YouTube και την τηλεόραση. Το κοινό είναι παντού και εγώ βλέπω πολύ YouTube. Ο κόσμος ζητά διαφορετικά πράγματα και από τις δύο πλευρές», τόνισε η Ελίνα Παπίλα.

Αναφερόμενη στην προσωπική της προτίμηση, παραδέχτηκε ότι το YouTube δημιουργεί μια πιο οικεία και χαλαρή αίσθηση, ενώ για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο μέλλον στο YouTube, είπε ότι προς το παρόν εστιάζει στην ραδιοφωνική της εκπομπή. «Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι στο YouTube, αυτή τη στιγμή είμαι με το ραδιόφωνο», κατέληξε.

Να σημειώσουμε ότι οι δηλώσεις του Fipster για την κόντρα μεταξύ τηλεόρασης και YouTube είχαν προκαλέσει αίσθηση, και είχαν σχολιαστεί έντονα στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, με πολλούς να αναφέρουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι YouTubers από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Related posts

“Παρά Πέντε”: Όλη η αλήθεια για το reunion της σειράς – Τι ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Magdas News

Τηλεθέαση: Ηγείται το MasterChef – “Χαμηλές πτήσεις” για την μυθοπλασία

Magdas News

Γιώργος Λιάγκας: “Η Φαίη κάνει καλύτερα νούμερα από τη Δανάη Μπάρκα στη πρωινή ζώνη”

Magdas News